30 PSA: Google Karşılamak sınırlamak için ücretsiz planları 60 dakika için toplantılar Eylül

Related Articles

Şirket bu zaman çizelgesi ile yapıştırma gibi Google 30 Eylül’e kadar tüm kullanıcılar için Google Tanışmak görüntülü sohbet platformu olarak sınırsız uzunlukta toplantılar izin vermesi, Nisan ayında dedi, ve görünüyor. 30 Eylül’den sonra Buluşmak ücretsiz sürümlerini 60 dakika artık toplantılara sınırlı olacaktır.

“Ben promo için yapılan değişikliklerle ilgili iletişim ve gelişmiş özellikleri, kullanım süreleri bir şey yok,” bir Google sözcüsü söyledi Verge e-posta bir cuma günü. “Eğer bu değişiklik olursa, size haber veririz.”

Uzantısı altında, bir Google Hesabı olan herkes, 100 kişiye kadar, ve hiçbir zaman sınırı ile ücretsiz toplantılar oluşturabilir.

Ayrıca veda 30 Eylül Eğitim müşterileri, 250 katılımcıya kadar olan toplantılar, live-100.000 kişi tek bir etki alanı, Google Drive, toplantı kayıtlarını kaydetmek için yetenek içinde akışı sağlayan dahil olmak üzere Paketi G ve G Paketi için gelişmiş özelliklere erişim var. Bu özellikler normalde ayda kullanıcı başına 25 $maliyeti G Paketi, tier “Atılgan” müşteriler için kullanılabilir.

Google Karşılamak ve diğer videconferencing platformlar Corona salgını sırasında Zoom hızlı yükselişini takip, tekrar buluşacağımız Nisan ayında 100 milyon günlük katılımcılar geçmesiyle olmuştur.

Bu son paramı Karşılayacak bir plan yükseltme kalmak istemeyen çoğu kullanıcı için ne anlama geldiğini veya daha az 60 dakika için konferans aramaları sınırlamak zorunda kalacaklar tabii. … Gerçekten orada kötü tarafı göremiyorum.

More on this topic

Popular stories