Sensex bankalar olarak 835 puan mitingler, sorumlu liderlik

Related Articles

Piyasa uzmanları, piyasalarda düzeltme şu an için durdurmuş olabileceğini düşünüyorum.Piyasa uzmanları, piyasalarda düzeltme şu an için durdurmuş olabileceğini düşünüyorum.

Kayıplar üst üste altı seans sonra, Cuma günü hisse senedi piyasalarında geri etkileyici kazanımlar tarzında ABD piyasalarında bir iyileşme arasında gidiyordu. Bu Etkileyici psikolojik 11.000 mark iadesi sırasında, Sensex 37.000 mark yukarıda kapattı.

Bu Şık 11,050 de kapatmak için (2.26%) 244.7 puan kazandı.Sensex 37,388 de kapatmak için (uluslararası%) 835.06 elde ederken, 25.6.

Bu kriterler, ancak, kırmızı hafta sona erdi, 4 yakın oranında azalıyor. Cuma günkü miting sonrasında piyasalar neredeyse önceki oturumda 4 yüz bin crore Rs kaybettikten sonra şirketlerin piyasa değeri Rs 3,4 yüz bin crore ekledi.

Piyasa uzmanları, piyasalarda düzeltme şu an için durdurmuş olabileceğini düşünüyorum.

Ambareesh Baliga, bağımsız piyasa uzmanı, dedi ki, “Eğer piyasalar 10,800 altına düşmüş Olsaydı, o zaman daha küçük perakende yatırımcılar panik olurdu.
“Şu anda, 11,200 ulaşana kadar, piyasa piyasa nereye gidecek bilmiyoruz demek ki Hayır adamın arazi, yer almaktadır.

“Piyasalardaki düzeltme piyasada yeterli likidite olduğunu görüyoruz, çünkü şu an için durdu ve iyimserlik takip.

“Ancak, bu kazanç sezon ve piyasalarda bir anahtar koyabilirsiniz ABD başkanlık seçimleri ile ilgili olarak ileriye dönük bazı tetikleyiciler olabilir.”

Hint pazarında hareketi büyük ölçüde Wall Street ve diğer global piyasalar gelen yönde etkilenmiştir.

Teknoloji hisseleri parladı nerede Wall Street geceleme ralli sonra, Hindistan’da piyasası kazançları yansıtılmış.

Dow Jones %0.2 Yukarı iken Nasdaq Perşembe günü 0,3% düştü. Bu henüz başka bir mali destek köşede olabilir umuduyla çok zayıf beklenen istihdam verilerine rağmen gerçekleşti.

ABD piyasalarındaki iyileşme hızını dışı bir durum değildir Credit Suisse analistleri inanıyorum.

Bir not olarak, Credit Suisse dedi, “piyasanın iyileşme hızının olağan dışı bir şey değil. Bu döngü farklı kılan yüksek kaliteli büyüme stokları liderliği. Kurtarma boyunca yaşanan pazar gelismis ve liderlik devam olasılığı olduğuna inanıyoruz.”

Hindistan’da, yabancı portföy yatırımcıları bu ay şimdiye kadar çekilmiş 225.3 milyon $var.

Çıkış Hint hisse senetleri çıkardılar 1 milyar dolar son dört seans içinde FPİs tarafından ağır satan bağlanabilir.

Vadeli işlem ve opsiyon segmenti ciro değerinde 12.9 bin bir crore ve nakit kesimi Rs 55,295 bir ciro değer gördüler.95 trilyon.

Bu Rs 15.53 yüz bin crore altı aylık ortalama karşı olduğunu ve 53,128 crore Rs, sırasıyla.

Çin, Hong Kong ve Tayvan piyasaları %0,12 ve 0.26% arasında azaldı. İNGİLTERE, Fransa ve Almanya piyasaları 54 yüzde 1.71 oranında geriledi.

Hisse senedi piyasaları küresel olarak yükselen Covid-19 davaların ısıya karşı karşıya kalmaya devam etmişlerdir.

Hint kriterler Cuma günü komşu Endeksi aştı.

Şık büyük kazanan Bajaj Finserv, HCL Teknolojileri, Ajanta, Bharti Airtel, ve Indusınd Bank, 6.6%tarafından, 5.3%, 5.12%, 4.94% ve %4.4 idi. Büyük kaybedenler 1.1 %0.86 %0.58% sırasıyla FONKSİYONU Hayat, BPCL ve UPI, aşağı edildi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories