Saturday Night Live tüm mevsimler 45 Tavus kuşu geliyor

Related Articles

Saturday Night Live’nın tam kütüphane NBCUniversal var yayın platformu üzerinde akış sağlanacak Tavuskuşu1 Ekim’de başlayan göre Çeşitli ve Son gün.

Tüm kitaplığı ana akış bir platform üzerinde mevcut olmuştur, ve Tavus kuşu için önemli bir mihenk taşı olduğunu yıldır ilk kez işaretler. Saturday Night Liveakış savaşları başladı önce erken 2010’lu yıllarda akışı için kullanılabilir olması için kullanılan s Katalog’, ama o yoktu. Yahoo! daha sonra kısa bir süre (arkasında defa kesme sahneleri ve unaired çizimler ile birlikte) geri katalog ev sahipliği yaptı ve burada bir de çok kısa sürdü SNL app. Yine de, daha büyük bir akış platformlardan birini kullanarak her mevsim akışı çalışırken zor bir mesele haline gelmiştir. Hulu şu anda (ilk beşinciden ve mevsim sonra 45 30 ile), ama çok müsait değil mevsim blok sahipleri de dahil olmak üzere Saturday Night Live’s ‘80 çalıştırın.

Şimdi bu NBCUniversal kendi akışı hizmet, onun en popüler, en uzun soluklu şov bir kataloğa sahip olmak çok önemlidir vardır. Saturday Night Live bütünüyle Tavus kuşu geliyor NBCUniversal bu yılın başlarında alay bir şey, ama tüm sezon açılışında mevcut idi. SNL Tavus kuşu için önemli bir koleksiyon. Daha fazla kullanıcı, ek bir ücret karşılığında Tavus kuşu için kayıt kablo paketi veya bu kapsamında ücretsiz olarak Tavus kuşu almak isteyenler de dahil olmak üzere sürücü yardımcı olabilir.

NBCUniversal bir son seyircilerin raporu da gösterdi Saturday Night Live pazar ve Pazartesi günleri en akış gösteren biri vardı. Bu çok da şaşırtıcı değil; ertesi gün görüş Hulu gibi flamalar için önemlidir, ama insanlar 45 geçtiğimiz sezon birlikte en son bölüm izlemek için yeteneği veren uzun akış onları tutabilir. Tavus kuşu da bir özel ile devirdi Saturday Night Live geleneksel kablo gibi davranan kanal. İnsanlar kanal ve melodi yayınlanmakta rastgele bir bölüm halinde tıklayabilirsiniz.

Neden bu kadar uzun süre her mevsim kullanılabilir bir kerede aldı acaba? Belli değil, ama çoğu durumda, aşağı lisans ücreti gelir. Tavuskuşu edinilen içerik şef Frances Manfredi söyledi Akbaba bu yılın başlarında açılışında hizmette birkaç sezon başlatmak için portföy en iyi sıralama bizim yaptığımız yerde bir başlangıç noktası “olduğunu.”

Ne olursa olsun, zamanlama NBCUniversal ve Tavus kuşu için ideal. Her sezon show 46. Sezon, 3 Ekim’de oynanacak önce sadece birkaç gün akışı sağlanacaktır. Chris Rock galaya ev sahipliği, müzikal konuk olarak Megan, Seni Aygır ile ayarlanır. Sadece iki hafta NBCUniversal ve Roku Roku kullanıcılara cihazlarından Tavuskuşu akışı sağlayan bir anlaşma imzaladılar sonra doğru ya da gelmesi olur.

More on this topic

Popular stories