Google seçimlerin ardından yakın Seçim Günü seçim reklamları duraklatmak için

Related Articles

Google CEO’SU Sundar Pichai

Pradeep Bugün | Nane | Getty Images

1 Kasım tarihinde seçim özel reklamları duraklatma Google Cuma günü reklamcılar için bir mektup dedi. Yakın 3 sonra yoklar.

“Seçimler 3 Kasım’da, 2020 seçimlerinde, aday veya sonucu referans reklamlar Ara veriyoruz zaman gecikmeli seçim sonuçları bu sene olasılığı göz önüne alındığında,” Google CNBC söyledi. “Bu sadece geçici bir önlem, ve bu ilke kaldırıldığında reklam verenler haber vereceğiz.”

Kısıtlamalar Google Reklamları için geçerlidir, DV360, YouTube ve Hangisinin Alıcı Yetkili, Google’dan CNBC tarafından elde edilen reklam verenler için gönderilen bir e-postaya göre. Mektup Google “oy görülmemiş bir miktar seçimden sonra sayılacak beklediğini söyledi.”

Kurallar yasaklar:

  • Geçerli bir eyalet veya federal officeholder veya aday söz reklamlar.
  • Bir siyasi parti veya oy ölçü tartışmak reklamlar.
  • Federal ya da Eyalet seçimlerinde söz reklamlar.
  • Seçim üzerinde çalışan-Ads arama sorguları ile ilgili.

“Dikkatle biz reklamcılar ve güncellemeleri paylaşmak için bu politika kaldırmaya karar vermeden önce bir dizi faktör inceleyeceğiz,” e-posta ” dedi.

Google seçim kadar lider seçim reklam sunumları içinde “önemli bir artış bekliyorum” dedi.

Bu, sağlam bir uygulama Gözden Geçirme süreci ile birlikte, hafta içinde uzun reklam onay işlem süresi için seçimi Seçim Günü öncesi ve açacaktır,” Google, mektubunda ” dedi. “Onaylar için 48 saat beklemek gerekir, ve hacmi verilen bu süre içinde istekleri hızlandırmak için mümkün olmayacaktır.”

Politikası oldu ilk Axios tarafından bildirilen.

Facebook bu hafta başında haber kuruluşları bir kazanan ilan önce, erken bir seçim zaferi iddia eden reklamlara yasak dedi sonra ban geliyor. Eylül ayı başlarında, Facebook 2 Kasım hafta önce çalışan yeni siyasi reklam yasak ” dedi. 3 cumhurbaşkanlığı seçimi. Hala Ekim önce yapılmamış bu sağlayacaktır. 27 çalıştırmak için.

More on this topic

Popular stories