Ankara lazer 2020 Vurgular, CSK vs DC Match, Tam Kriket Skor: Klinik Delhi yumruk Chennai 44 ile çalışır

Related Articles

Ankara lazer 2020 CANLI SKOR, Chennai Super Kings vs Delhi en son güncellemeleri Başkentleri: DC 44 ÇALIŞIR, KAZANIR! Bir Yere geçen topu kaleye. Jadeja geriye doğru noktada Mishra düz kesim Kare oynar. İki DC için üst üste ikinci kez kazanmak maç. CSK ikinci yenilgi.

Önizleme: (DC) Delhi Başkentleri iki galibiyet için arayacaktır altında Cuma günü 12 devam eden Hint Premier Ligi yedinci maçında Chennai Super Kings (CSK) yan baskı alırken iki maçta. Turnuva açacağı (Mİ) Mumbai Kızılderililer yendikten sonra, CSK Salı günü (RR) Rajasthan Kraliyet ailesi karşı kabus gibi bir performans dayandı, 16 koşuyla kaybetme.

CSK var spinners kötü bu maçta uygulandı ve bu, Jofra Archer RR 216-7 ilan edilen arka arkaya dört allak dahil 27 8-top bir tık ile ardı arkası kesilmedi olarak 30 koşuyor RR tarafa geçmiş finali sırasında Lungi Ngidi geldi off Ekle.

CSK kaptan MS Dhoni dosya resim DC mevkidaşı Shreyas Iyer onun dekor. Sportzpics

CSK kaptan MS Dhoni ve DC mevkidaşı Shreyas Iyer onun dosyası resim. Sportzpics

Açacakları Murali Vijay ve Shane Watson başlıyor yapmış olsa da, (72) sadece Faf du Plessis büyük bir dönüştürmek olabilir.

MS Dhoni yedi numaradan sipariş atış aşağı, Sam Curran ve Ruturaj Gaikwad gibilere Teşvik, ve yavaş bir başlangıç için atış onun için çok önemli bir kovalamaca sırasında eleştirildi. CSK 16 çalışır kısa düştü, en son da kendi içinde üç altı vurmak Dhoni rağmen.

Bu arada, DC iki takım da ilk maçlarında 157-8 attı sonra taze bir yöneticiden (KXIP) Kings XI Pencap üzerinde zafer Üzerinde geliyor.

Mor Kapağı bu sezon için güçlü bir rakip olması, ayrıca 2/28 figürleri kayıt ve Super sırasında Üzerinde her iki hedef tespit edebilir neden Kagiso Yere kanıtladı.

Topu çok önemli bir rol oynar, 2-29 figürleri ile tüm o olabilir çok yönlü Marcus Stoinis, 53-21 top çaldı çok etkilendim, ve gösterdi.

Takımlar:

Chennai Super Kings tam kadro: MS Dhoni, İmran Tahir, Lungi Ngidi, Ruturaj Gaikwad, Shane Watson, Ambati Rayudu, Murali Vijay, Kedar Jadhav, Ravindra Jadeja, Deepak Cahar, Piyush Chawla, N Jagadeesan, Mitchell Santner, KM Asıf, Shardul Thakur, R Sai Kishore, Faf du Plessis, Monu Kumar, Dwayne Bravo, Josh Hazlewood, Sam Curran, Karn Sharma.

Delhi tam kadro Başkentleri: (Yüzbaşı) Shreyas Iyer, Prithvi Shaw, Ajinkya Rahane, Shikhar Dhawan, Daniel Sams, İshant Sharma, Amit Mishra, Avesh Khan, Sandeep Lamichhane, Kagiso Yere, Keemo Paul, Mohit Sharma, Lalit Yadav, Axar Patel, Harshal Patel, R Ashwin, Marcus Stoinis, Anrich Nortje Rishabh Pantolon, Alex Carey, Shimron Hetmyer, Tushar Deshpande.

Burada tüm Ankara lazer ekipleri factboxes okumak için tıklayın

Burada tam Ankara lazer 2020 Zamanlamayı kontrol etmek için buraya tıklayın

Burada tüm Ankara lazer takımın okumak için tıklayın önizleme

Burada Ankara lazer okumak için SSS (Sıkça Sorulan Sorular)tıklayın

More on this topic

Popular stories