Melek Brokerlik halka ARZ 100 kez 3 gün abone; bireysel yatırımcılar, QİB kısmını kendi oversubscribe

Related Articles

Melek Brokerlik halka ARZMelek Brokerlik ilk halka arz Rs 300 crore taze bir konu ve Rs 300 crore satışı için teklif alındı.

Melek Brokerlik arzı, 100 kez borsa kapanana kadar ihale sürecinin son günü abone oldu. Abonelik için Salı günü açılan Rs 600 crore IPO (QİB) perakende yatırımcılar gibi nitelikli kurumsal alıcılar tarafından talep topladı. Ayı piyasası duygu rağmen, sorunu teklifin ilk iki gün sorun abone olunca büyük ölçüde sessiz olan son gününde QİBs büyük tepki gördü. Melek Brokerlik Dalal Street bu hafta tüm yatırımcılar tarafından talep tanık olmak — üç Halka arz biriydi.

Bireysel yatırımcılar hisse 4.31 kez teklif, onlara 68,85,246 mevcut hisse senedi yaptığı teklifi olan kısmını oversubscribing. Kurumsal olmayan yatırımcılar (Nİİ) tam sadece 29,50,820 hisse senedi oluşuyordu Nİİ kısmı, %69 için alınan teklifleri ile sorunu olan kısmını abone olmak için başarısız oldu. QİBs büyük ölçüde sigara teklif verme sürecinin son gün sonuna kadar ama yok 39,34,425 hisse senedi 8,1 kez olan kısmını abone başardı.

Ayrıca Oku: iş brokerlik Odaklanmak pazar payı elde bize yardım etti, ne DEMEKTİR, … yeni kuralları olumlu | Melek Brokerlik Röportaj

Halka ARZ piyasa yoğun bir hafta üç sorunları yatırımcılar için hazır olmak ile gördüm. Üç sorunları bilgisayar Çağı Yönetimi Hizmetleri (CAM) en büyük kapanış dün 46.93 kez abone oldu. Chemcon Özel Kimyasallar halka ARZ 148.94 zaman 3 saatten az bir sürede elde tam abonelik durumu ile en abone oldu. Her üç hisse erken Ekim ayında pazar payı debut yapabilir. Son zamanlarda, Borsalar Mutlu Beyinler Teknolojileri ve Rota Cep çarpışan listeyi gördük.

Ancak, Halka arzın son rush rağmen, trendi yavaşlatmak için bakmıyor. IPO abonelik için Salı günü bir sonraki hafta hisse başına 552 554 Rs bir fiyata açacak Hindistan eski AMCs en İYE Varlık Yönetim Şirketi, bir, bugün duyurdu. Rs 2,160 crore sorunu katılacak Aynı tarihte hisse başına 117-120 Rs bir fiyat bandında açan Likhitha Altyapı Ltd halka ARZ.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories