Test sesi başlatmak için Twitter DDS

Related Articles

Haziran ayında iOS için ses tweetler yayıyoruz sonra Twitter şimdi insanlar kayıt ve doğrudan mesaj yoluyla sesli mesajları göndermek için izin düşüncesi ile anlamıştır. Twitter direkt mesajlar için Alex Ackerman-Greenberg, Ürün Müdürü, şirket yakında sesli DDS test olacağını haber ver. Brezilya bu test dahil olan ilk ülke olacak. 20 saniyelik bir sesli mesaj ile haber paylaştı. “İnsanların konuşmaları Twitter’da kendilerini nasıl ifade ettikleri için — hem genel hem de özel olarak daha fazla seçenek istiyorum biliyoruz,” dedi.

Mesajı oynar gibi sesli Tweet benzer, sesli mesajları bir çıplak var-bones, basit arayüzü: sadece play / pause tuşu var ve gönderenin avatar atar. Ürün ekibi bir “in-daha doğal konuşma akışı bir parçası olarak bu iletileri göndermek için satır kayıt deneyimi tasarlanmış,” böylece mevcut ses tweetler arayüzünden bir fark var. Birileri her zaman özel bir ses ile adil bir sorun olan ses DDS, suiistimallere halinde “şikayet mesajı” seçeneği var.

Twitter şirket erişilebilirlik faktör başarısız olduğu belli oldu o zaman ses tweetler duyurulmasının ardından ciddi eleştiriler aldı. Güncel ile röportaj Protokoltasarım şefi Dantley Davis dedi ki “ben bu konuşmayı oluyor olmadan sevk olmaması gereken bir şey sevk ediyoruz.”

“Şimdi, ürün geliştirme içinde erişilebilirlik takım tam bir zaman var, ve mühendislik ve tasarım içerir,” Davis ekledi. “Ayrıca, ürün geliştirme sürecini değiştirdik, böylece her zaman erişilebilirlik özellikleri yapılanması bile dikkate alınır.” Twitter Sesli Mesajlar gelişimi devam ettikçe umarım bu yeni gelişmenin akışını yerde.

Facebook ve İnstagram zaten DDS ses kayıtları izin verir.

More on this topic

Popular stories