Mumbai 49 çalışan tarafından kazan Ankara lazer 2020 CANLI SKOR, KKR vs Mİ Maç: ilk puan toplamak

Related Articles

Ankara lazer 2020 CANLI SKOR, Kolkata Knight Riders vs Mumbai Kızılderililer son güncellemeleri: Rahul Cahar son çıkan kaseler, Mumbai Kızılderililer çalıştırın zafer Kolkata Knight Riders aşkın sonu Ankara lazer 2020 ilk puan toplamak yanı sıra BAE kaybetme çalıştırın getirmek için bir büyükçe 49 kayıt olarak dört kapalı veriyor. Form ve şampiyon geri ritim bulmak neredeyse sona erdi birinde Russell ve Morgan kurtularak Yarışması getiren melon geri sıçrayan kaptan ile bir başlık sahipleri için iyi bir gün boyunca.

Önizleme: Mumbai Hintliler geri Kolkata Knight Riders üzerinde turnuvanın beşinci maçında aldıkları zaman Ankara lazer açıcı bir yenilgiden sonra sıçrama isteyen olacaktır.

Abu Dabi beş kale tarafından Chennai Super Kings için kaybettiler olarak Ankara lazer açıcı aynı eski hikaye oldu. Açılış maçında kazanamadı vardı MI üste sekizinci sezon olduğunu kaybedilmesi anlamına geliyordu.

CSK vurucu Ambati Rayudu ve Faf du Plessis Mİ vurucu yavaş yüzeylerde yarasa için nasıl bir ders verdiği bir maç oldu. Karışık saldırganlık ile mükemmel bir şekilde kendilerini çok iyi uygulanan dikkat ve.

Mİ iyi bir başlangıç yapamadık ama sonra durakladı. 162/9 yazdıktan sonra 15-20 dakika kadar çalışır kısa olduğunu uygulama ve kötü vurdu seçim olmaması anlamına geliyordu.

Toplam savunurken, oyuncuları kesi yoktu. Bumrah arayla çekildi ve potansiyel muz derileri – spin bölümü – tıklama yoktu ve 73 için sadece iki hedef alarak dört eylemi yaptı.

Ve yine Mİ o takım için köklü değişiklikler yapmak isteyen olmayacaktır, eğer aynı Onbir ile giderlerse şaşırmayın sadece bir maç var.

Kolkata Knight Riders ve sırasıyla Mumbai Kızılderililer Dinesh Karthik dosya resim ve Rohit Sharma, kaptan. Sportzpics

Kolkata Knight Riders ve sırasıyla Mumbai Kızılderililer Dinesh Karthik dosya resim ve Rohit Sharma, kaptan. Sportzpics

KKR, Dinesh Karthik tarafından led, diğer taraftan, pozitif bir başlangıç almak isteyen olacaktır.

De güçlerini olduğu kadar heyecan verici vuruş bir çizgi var. Üst ve orta sipariş Shubman Gill, Sunil Narine, Eoin Morgan, Dinesh Karthik ve Andre Russell gibilerle uğursuz görünüyor.

Bowling bölümü Pat Cummins öncülük edecek. Kuldeep Yadav spin departmanında deneyim getiriyor ve geri zor geçen bir sezonun ardından sıçrama yapmak isteyen olacaktır. Bu ikisi dışında, bowling bölümü Sandeep Warrier, Kamlesh Nagarkotti, Shivam Mavi, Prasidh Krishna, Varun Chakravarthy, M Siddharth gibilerle deneyimi kısa görünüyor. Ama büyük sahnede fark edilmek için büyük bir fırsat. Dört yabancı oyuncu KKR vardır Narine, Morgan, Russell ve Cummins ile gidebilir.

Mİ daha önce CSK karşı mekan oynadıktan saha ve koşulları hakkında fikir adil bir bit olabilir.

İki vuruş ağır tarafın çarpışması ve bowling yan basınç işlemek için yeterince akıllı olduğu için aşağı gelecek. Tüm malzemeler büyüleyici bir yarışma doğru nokta.

Mumbai tam kadro Kızılderililer: Rohit Sharma, Sherfane Rutherford, Suryakumar Yadav, Anmolpreet Singh, Chris Lynn, Saurabh Tiwary, Dhawal Kulkarni, Jasprit Bumrah, Mitchell McClenaghan, Rahul Cahar, Trent Boult, Mohsin Khan, Prens Balwant Singh Rai, Digvijay Deshmukh, Hardik Biz, Jayant Yadav, Kieron Pollard, Krunal Biz, Anukul Roy, Nathan Coulter-Nil, İşhan Kishan, Quinton de Kock, Aditya Dara, James Pattinson.

Kolkata Knight Riders tam kadroAndre Russell, Dinesh Karthik, Kamlesh Nagarkoti, Kuldeep Yadav, Ali Khan, Lockie Ferguson, Nitish Rana, Prasidh Krishna, Rinku Singh, Sandeep Warrier, Shivam Mavi, Shubman Gill, Siddhesh Delikanlı, Sunil Narine, Pat Cummins, Eoin Morgan, Varun Chakravarthy, Tom Banton, Rahul Tripathi, Chris Green, M Siddharth, Nikhil Naik

Burada tüm Ankara lazer ekipleri Factboxes okumak için tıklayın

Burada tam Ankara lazer 2020 Zamanlamayı kontrol etmek için buraya tıklayın

Burada tüm ekip okumak için tıklayın önizleme

Tüm Ankara lazer için buraya tıklayın haberleri

More on this topic

Popular stories