Bölüm reform DOJ tanıttı Trump yönetiminin mevzuat 230

Related Articles

Adalet Bakanlığı 230 Bölüm olarak bilinen Teknoloji Dünyası için anahtar yasal sorumluluk kalkanı reform mevzuat Çarşamba önerdi.

Yasa taslağı reform iki alana odaklanmaktadır. İlk olarak, online platformlar 230 Bölüm tarafından verilen yükümlülük korumaları kazanmak için yerine getirmesi gereken kriterler dar hedefliyor. İkinci olarak, bazı durumlarda tüzük dokunulmazlığı, çocuk cinsel kötüye kullanılması ile ilgili suçlar gibi yapmak istiyorsunuz.

İletişim Ahlakı Kanunu’nun 230 bölüm, kullanıcıların kendi mesaj için sorumluluktan online platformlar korur, ama aynı zamanda cezalandırılmış olmadan zararlı içerik ılımlı ve kaldırmak sağlar.

Bu Kanunun koruması teknoloji platformları internetin ilk günlerinden itibaren büyümeye ama yasa koyucular ve düzenleyici kurumlar daha geniş bir teknoloji endüstrisinin güç bir soru olarak inceleme altında son yıllarda gelmiş oldu.

Bazı milletvekilleri 230 Bölüm son aylarda reformlar önerdi, ve Başkanı Donald Trump Kanun hedefleme Mayıs ayında bir kararname imzaladı, teknoloji platformları tarafından sözde “sansür” çökertmeye iddia etti. Twitter kısa bir süre sonra ilk kez Tweet onun üzerindeki etiketleri kontrol tokatladı ve sonra Trump düzeni tanıttı.

Twitter, Google ve Facebook temsilcileri Kongresi tarafından kabul edilmesi gerekir ki ADALET Bakanlığı teklifi ile ilgili hemen yorum mevcut değildi.

Adalet Bakanlığı 230 Bölümünde bir yıl daha iyi parçası arıyordu. Bölüm eleştirel 230 Bölüm hakkında düşünme “olarak Başsavcı William Barr 2019 Aralık ayında bir basın toplantısında söyledi. İki ay sonra, Kanun tartışırlar ve ıslah edilebileceğini tartışmak uzmanlar ev sahipliği yaptı.

ADALET Bakanlığı önerdiği reformlar milletvekilleri tarafından getirilen bazı yasalar echo. Örneğin, teknoloji şirketleri “müstehcen, iffetsiz, şehvetli, pis, aşırı şiddet olarak,” öznel “objektif ve makul bir inanç olduğu için içeriği kaldırmak için takip etmesi gereken standart daralır.” Üç güçlü Cumhuriyetçiler tarafından bu ayın başlarında sunulan bir tasarı, aynı standart içerir ve aynı şekilde kaldırma platformları, içerik teşvik kendine zarar verme ya da terörizm gibi korunacağı içerik türlerini azaltıyor.

Teklifi de açıkça kasıtlı federal ceza yasaları ihlal eden içerik harekete geçemeyen platformlar için dokunulmazlık inkar edeceğini oyup “Kötü niyetli” içerir. Öneriye göre, platformları hızlı bir şekilde federal ceza hukuku ihlal veya başarısız gerektiğinde kolluk yasadışı malzeme rapor etmek, bu mesajları kaldırmak veya engellemek için başarısız olursa onlar sorumlu olabilir. Dil Sense. Richard Blumenthal önerisi benzer, D-Conn., ve eylem çocuk istismarı malzeme çökertmeye teknoloji platformları için sorumluluk koruma bağlamayı amaçlayan Lindsey Graham, R-S. C.,. Bir kendi sürümü Harekete geçer HAK adalet Komitesi Temmuz ayında.

2018 yılında, bir dizi yasa olarak bilinen FOSTA-SESTAK seks işçiliği reklam mesaj barındırma platformları için Bölüm 230 dokunulmazlık oyulmuş. Faturaları seks işçisi savunucuları işlerini daha az güvenli yaptı reformları savundular olarak etkili bir yasal Kalkan reformu konusunda devam eden bir tartışma başlattı.

“Bu, değil siyasi yelpazenin genelinde bir sürü ses çevrimiçi düşüncelerini ifade edebilen 230 Bölüm olmasına rağmen, çünkü,” İnternet Derneği DOJ öneriye bir açıklamada. Ticaret grubu temsil Amazon, Facebook, Google ve Twitter da dahil olmak üzere üst tech sık Bölüm 230 korumaları muhafaza edilmesi için savunuyor platformları ve.

Tüzüğünde bir şey yasa başka bir tür anti-tröst yasaları da dahil olmak üzere altında icra önleyecek DOJ önerisini der. Amazon, Apple, Facebook ve Google tüm milletvekilleri ve uygulayanlar arasında antitröst inceleme ile karşı karşıya kaldılar. Çıkışları dahil olmak üzere New York Times ADALET Bakanlığı bu ay gibi kısa sürede gelebilir Google karşı antitröst dava açmaya hazır olduğunu bildirdi.

Trump yönetim toplantısında Çarşamba günü muhafazakar sesler sansür ettikleri iddiaları üzerine sosyal medya şirketleri araştırmak için Cumhuriyet Başsavcı bir grup teşvik bekleniyor, göre Washington Post. Dokuz devlet AGs Beyaz Saray toplantı: Arizona, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Missouri, South Carolina, Texas, Utah ve West Virginia katılması bekleniyor CNBC doğruladı.

“Online sansür kadar ücretsiz konuşma sorunu ötesinde, aynı zamanda tüketicileri korumak ve hak ve kaynaklarını kanun çerçevesinde mücadele etmek haberdar olduklarını sağlamanın tek şey,” Beyaz Saray sözcüsü Judd Deere açıklamada Salı söyledi. “Genel Kamu avukatları bu konuda ön saflarda ve Başkan Trump bakış açılarını duymak istiyor.”

–CNBC Ylan Muı bu rapora katkıda bulunmuştur.

CNBC YouTube abone olun.

İnternet düzenlenir Nasıl İZLE:

More on this topic

Popular stories