3 ve Aktif 2 Samsung Galaxy İzle şimdi ABD’de EKG verileri alabilir

Related Articles

Samsung Ağustos ayında (EKG) elektrokardiyogram izleme uygulaması için BİZİ FDA onayı var, ama bugün işlevselliği son olarak şirketin en son smartwatch 3 Galaxy İzle gibi Galaxy Active 2 için geç 2019 kaçırılıyormuş.

Daha önce Güney Kore ile sınırlı, uygulaması artık BİZİ kullanıcılar düzensizlikleri, kalp ritim monitör ve (Afib) atriyal fibrilasyon için kontrol sağlar. Kendinizi Samsung okumalar saatine Samsung Galaxy bağlandığında Health Monitor uygulaması üzerinden erişilebilir olacak diyor nerede “EKG Monitörü” uygulaması, markalı telefonu kullanmak mümkün olacak. 22 yaşında altındaki kişiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır değil Samsung notlar.

App bir okuma almak için, smartwatch emin rahatça bileğine bağlı olduğunu ilk yapmak isteyecektir, o zaman saat 2 watchface onun üzerinde olacak nereye yakın donanım düğmesine bir parmak tutun. Aşağıda fotoğrafta görüldüğü gibi temiz hiç kalp krizi için kontrol ediyor, yani kendimi senin gibi hissediyorum riskli uygulaması güvenme değil bu, uygulaması yapar.

EKG çekmek için yeteneği yanı sıra, Galaxy Dikkat 3, kan oksijen izleme özelliği geldi. Bu smartwatch zaten kandaki oksijen doygunluğu izlemek için gerekli sensör var. Samsung özelliği “kullanıcılar, solunum sistemi, spor salonu ya da diğer genel sağlık amaçlı kana oksijen aktarma nasıl bir anlamda yardımcı olabilir.”diyor.

3 Samsung Galaxy İzle

Görüntü: Samsung

3 ve Aktif 2 Samsung Galaxy İzle EKG fonksiyonu ile smartwatches küçük ama büyüyen listesine katılmak. Apple ilk 2018 EKG uygulaması için Apple Watch Serisi 4 (beri her amiral gemisi modeli özelliği olmuştur), ve sadece geçen hafta, Fitbit Duygusu var FDA onayı ile aldım.

More on this topic

Popular stories