Halka ARZ seyri: KAMERALAR, Chemcon talep, Melek Brokerlik güçlü olacak ama grey market prim slip

Related Articles

Yatırımcılar da Hindistan-Çin sınır konudaki gelişmeleri izlemek istiyorsunuz.Pazara bugün ayak basan melek Brokerlik, en son halka ARZ, %17 geç sabaha kadar abone oldu.

Üç devam eden Halka arz bu hafta şimdiye kadar yapılan tüm kazançlar sildiğini ayı piyasası duyguları karşısında dehşete olmak değildir. Üç Halka arz için şu anda teklif, iki yatırımcılar tarafından talep edilmiştir. Chemcon Özel Kimyasallar halka ARZ Bilgisayar Çağı Yönetimi Hizmetleri (cam) halka ARZ 193% Salı günü iki ihale için ikinci gün abone iken 12.62 kez abone oldu. Pazara bugün ayak basan melek Brokerlik, en son halka ARZ, %77 bir gün abone oldu. Sermaye piyasaları son zamanlarda en Mutlu Beyinler ve Rota Cep hisselerinin tampon listeleri tanık olduk.

Hangi sorun için ne kadar teklif

KAMERALARI halka ARZ, tamamen bireysel yatırımcılar tarafından konunun bir gün abone olduktan sonra, en az iki saat sonra Salı sabahı genel oversubscription ulaştı. Şimdiye kadar bireysel yatırımcılar kısmı 6.43 zamanları olmuş. Şimdiye kadar QİBs kotası (Nİİ) 0.44 kez ve Olmayan Kurumsal Yatırımcılar kendilerine düşen 121% teklif var abone var. KAMERALARI’ halka ARZ MALİGN Yatırımlar, mevcut bir hissedar ve taze sorundan Satılık sadece bir Teklif içerir. 2,244 Rs-crore halka ARZ şimdiye kadar bu mali yıl pazarlara girmek için büyük.

Özel kimyasallar üreticisi, Chemcon zaten tam olarak sorunun 1 gün, Salı günü abonelik 12.62 kez ulaştı abone oldu. Burada, bireysel yatırımcılar 22.93 kez kendi bölümü abone ve Nİİs bile 3.50 kez kotalarını fazla talep var. QİB abonelik 1,37 zaman oldu . Melek Brokerlik, yeni açılan sorun, tamamen kendilerine düşen abone olan perakende yatırımcılardan yoğun talep gördü. Genel sorun abone %77 oldu.

Grey market koyu dönüm

Ancak, piyasaları alt lipping ile, bu Halka arzın gri piyasa premium bir darbe almış. Dinesh Gupta, Ortak, UnlistedZone “KAMERALARI hisse başına Rs 276 değerli Chemcon hisse başına Rs 247 ve Melek Brokerlik hisse başına Rs 35’te,” dedi. Liste dışı pazarında Premium hisse senedi piyasaları yıkılmaya başladı zedeledi. “Eğer abonelik gri piyasa değeri yansıtacak bir darbe alırsa, FONKSİYONU Kartları halka ARZ ile ne benzer olabilir, öfori Menkul Kıymetler Finansal Express Online söyledi Dharawat liste” Narottam Dharawat, kurucusu için yapılan, değildi.

Atlamak, ya da uzak durmalısınız.

Ancak, piyasa analistleri hala yatırımcılar üç Halka arz abone olmak için tavsiye. Araştırma, Bonanza Portföyü Vishal Wagh, Kafa “eğer Halka arzları çok sayıda gelirse, piyasadaki likidite vurabilir ve kapının üzerinde şu anda üç Halka arz ve bir tane daha var,” dedi. Yatırımcılar konularda kazanımlar listesi hala belirsiz olduğunu ötesinde ama abone olmaya bak alabileceklerini söyledi. Halka arz yatırım için iyi bir Araştırma, İİFL Menkul Abhimanyu Sofat, Baş da iddia ediyor. “Piyasalar çok değerli bu yüzden düzeltmek için bir nedene ihtiyaçları vardı,” diye ekledi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories