CDC Corona rehberlik hakkında havadan yayılan kaldırır

Related Articles

Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri aniden, kendi internet sitesinde bu COVİD-19 hava yoluyla yayılır ve altı metre daha uzak mesafelere seyahat edebilir mi demek bilgi kaldırıldı. Ayrıca insanlar başkaları tarafından üretilen parçacıklar nefes zaman virüs genellikle yayılır belirten ifadeleri kaldırıldı.

Bilgi Güncelleme geçen hafta eklendi ve “COVİD Nasıl-19 Yayılır” bugün ” adlı bir sayfa aşağı çekildi. Bilgi hatası yayınlanmıştır sitenin en üstünde bir banner artık diyor.

(D-SELAM) Senatör Brian Schatz Tweet göndermedi bu değişim çok büyük bir olasılıkla bir skandal “olduğunu.”

Uzmanlar, özgün güncelleştirme görmek heyecan vardı. Aylardır gergin olan virüs küçük parçacıklar yoluyla seyahat edebilirsiniz bu havada değil, yere düşen büyük damlalar ile daha yavaş yüzer. Hem (artık virüs temizlemek için) kapalı alanlarda havalandırma ve maske takıyor (herhangi bir üfledi parçacıkları engellemek için) gibi bir ya da daha değil, mesafe altı metre tutmaktan daha önemli bu yüzden.

Ama (WHO), CDC ve Dünya Sağlık Örgütü var oldu isteksiz kabul etmek küçük parçacıklara hastalığın yayılmasında rolleri oynayabilir rolü. Öksürdü veya hapşırdı hasta olan birisi. ne zaman birbirleri ile yakın temas halinde kalın, büyük damlalar ile geldiklerinde kişiden kişiye Corona yayılmasını üretilen salgının başlangıcında ajansları sonucuna Virüs bulaşan olabilir başka yolları ismi ile dahil olmak üzere, araştırma şimdi gösterir. Ama KİM istemenin pek fazla değişmemiştir KİM CDC ve rehberlik daha fazla kanıt görmek iletim yöntemleri üzerine karar vermeden önce.

CDC web sitesinden rehber kaldırılması değişmeyecek birçok kamu sağlık uzmanları COVİD-19 düşünmek nasıl — ay neyse havalandırma önemini vurgulayarak, ajansın destek olmasa bile oldum. Bu yok CDC önerileri konusunda önlem tür hastalıklar, COVİD-19 de dahil olmak üzere karşı almaları gereken ne hakkında kararlar yalın okullar, işletmeler ve diğer kuruluşların etkisi. Eğer ajansı küçük damlacıklar önemini vurguluyor ve havalandırma teşvik eder, bu gruplar insanları güvende tutmak için hazırlamak nasıl değiştirebilir.

Son birkaç gün içinde flip-flop, kaza olsa bile, yine de uzak ajansı güven cips. CDC rehberlik genellikle güvenilir ve doktorlar bir hastalığı atlatma konusunda yardım için açmak olabilir ilk yerdir. Salgını sırasında, olsa, Örgütü onun siyasi bir futbol olarak: örneğin kullanılmış, Bu New York Times rapor Sağlık ve İnsan Hizmetleri Departmanı bilimsel verileri göz ardı ve belirtisi olmayan insanlarda COVİD-19 test olmaya gerek olmadığını söyleyerek, CDC web sitesinde bir kılavuz yayınladı. Bu ifadeyi halk sağlığı önerilere karşı çıktı ve oldu ters.

Corona havada iletim etrafında tavsiyelerini hala güncelleştirilen CDC web sitesi diyor. Final sürümü yayınlanan olabilir ne zaman belli değil.

More on this topic

Popular stories