Ankara lazer 2020 CANLI SKOR, RR vs CSK Maçı: Rajasthan Royals kucaklamak zafer 16 koşuyla

Related Articles

Ankara lazer 2020 CANLI SKOR, Rajasthan Royals vs Chennai Super Kings son güncellemeleri: İşte bu! RR 16 çalışır, kazanır. 217 her zaman büyük bir meydan okuma ve CSK olacağını kısa burada biraz farkla düşmüş, Ngidi 30 çalıştığı için dün onun RR var atış sırasında ve sonrasında sigara içmiş olduğunu unutmayın. RR 2020 Ankara lazer için için her durumda, kazanan bir başlangıç. CSK sezonun ilk maçı kaybediyor.

Önizleme: Bu Ankara lazer 13. edition için harika bir başlangıç oldu, zaten ligin sadece ikinci maçta bir Süper geçirdik. Chennai Super Kings tarzında turnuva açacağı Mumbai Kızılderililer üzerinde bir galibiyet ile başladı. Bu Ankara lazer dördüncü maçta Rajasthan Royals ile boy ölçüşecek gibi yine eylem olacak.

Sadece CSK gibi, RR olumlu bir başlangıç arıyor olacak. BAE ulaştıktan sonra ailesi ile birlikte zorunlu karantina hizmet verecek olan ancak, onlar için büyük bir set içinde kullanılamaması olacak-form Jos Buttler. RR zaten kişisel nedenlerle BAE gelmedi kim Ben Stokes hizmetleri yok. Steve Smith beyin sarsıntısı belirtileri ile Avustralya ODİ serisi eksik sonra seçim için kullanılabilir iyi haber.

Chennai super Kings oyuncular Mumbai Kızılderililer yendikten sonra kutlamak. SportzPics

Chennai super Kings oyuncular Mumbai Kızılderililer yendikten sonra kutlamak. SportzPics

“Açıkçası, İngiltere’de son üç one-dayers cevapsız Evet. Dubai’de bir kaç gün şimdi biraz iyi gerisi için ve daha sonra çalışan bir parça var,” Smith ” dedi. Oynamak için bugün geri almak ve ağları bir fırt alayım geçmek protokollerin bir parçası olan zikzak çalışan, biraz “daha dün yaptım. Umarım, vur da çek ve yarın oynamak için iyi olacak,” diye ekledi.

Buttler ve Stokes olmadan, vuruş biraz zayıf görünüyor ve sorumluluk Smith, David Miller, Robin Uthappa ve Sanju Samson üzerinde mal teslim edilecektir.

İstanbul geçen sezon dikkat eder etkiledi Gençlik ve deneyimi iyi bir karışım ve genç Riyan bu Parag var.

Bowling önde mix Jofra Archer ve Varun Aaron ayak hiçbir sıkıntısı yoktur. Archer maçı Avustralya’ya karşı çok iyi beyaz topu serisi’ geri geliyor olacak. Ayrıca Jaydev Unadkat ve Andrew Tye çok yönlü oyuncuları var. Deneyimsiz spin bölümüne Shreyas Gopal hayati cog olacak potansiyel zayıf bir bağlantı vardır.

CSK, diğer yandan, dengeli bir takım var. Açacakları Murali Vijay (1) ve Shane Watson (4) ilk maçta başarısızlıktan sonra telafi etmek istiyor. Ambati Rayudu ve Faf du Plessis Mİ maç güvenini sürdürebilmek için maçtan sonra kendi çabaları galibiyet arıyor olacak. CSK vuruş gücü kendi içinde derinliği ve Jadeja ve Curran Dhoni öncesinde terfi edildi Mİ karşı tanık olarak esnek olmalarını sağlar. Piyush Chawla yine bowling bölümü anahtar olacaktır. 4-0-21-0 figürleri ile biten Mİ karşı çok parlaktı. CSK kazanmak kombinasyonu ile çok tamircilik görünümlü olmaz.

Onların tarafında bir ivme ile, CSK nispeten zayıf bir RR karşı favori olarak başlayacak.

Chennai Super Kings tam kadro: MS Dhoni, İmran Tahir, Lungi Ngidi, Ruturaj Gaikwad, Shane Watson, Ambati Rayudu, Murali Vijay, Kedar Jadhav, Ravindra Jadeja, Deepak Cahar, Piyush Chawla, N Jagadeesan, Mitchell Santner, KM Asıf, Shardul Thakur, R Sai Kishore, Faf du Plessis, Monu Kumar, Dwayne Bravo, Josh Hazlewood, Sam Curran, Karn Sharma.

İstanbul tam kadro RoyalsSteve Smith, Ben Stokes, Jofra Archer, Jos Buttler, Mahipal Lomror, Manan Vohra, Riyan Parag, Robin Uthappa, David Miller, Ankit Rajpoot, Mayank Markande, Shreyas Gopal, Varun Aaron, Jaydev Unadkat, Kartik Tyagi, Akash Singh, Oshane Thomas, Andrew Tye, Rahul Tewatia, Shashank Singh, Yashasvi Jaiswal, Anirudha Joshi, Tom Curran, Sanju Samson, Anuj Rawat

Burada tüm Ankara lazer ekipleri factboxes okumak için tıklayın

Burada tam Ankara lazer 2020 Zamanlamayı kontrol etmek için buraya tıklayın

Burada tüm Ankara lazer takımın okumak için tıklayın önizleme

Burada Ankara lazer okumak için SSS (Sıkça Sorulan Sorular)tıklayın

More on this topic

Popular stories