Sadece büyük Sony’nin yeni nesil konsolu gerçekten ne kadar ilk FLEXİ fotoğrafları göster

Related Articles

Sony’nin önümüzdeki HB donanım (NCC) Tayvan Ulusal İletişim Komisyonu çıktı, yeni nesil konsol fotoğrafları ilk yakın sundugunuz vardır. NCC çeşitli görüntüleri yayınladı (PDF), dikey ve yatay pozisyonda konsolu tutan yatay olarak döşeme standart FLEXİ dahil kabloları ve çıkarılabilir taban gösteriyor.

Büyük sadece HB gerçekten ne kadar fotoğrafları da gösteriyor. Bu FLEXİ modern tarihin en büyük oyun konsolu, VCR-şekil ve Sony’nin kendi PS3 gibi Xbox Bir tepesi bile bu hafta başında öğrendik. Sony FLEXİ olay sırasında bu hafta resmi boyutları yayımlanan, ama “en büyük projeksiyon” ya da isteğe bağlı baz ölçümleri bile almıyorlar.

Tayvan NCC

Tayvan NCC

Tayvan NCC

FLEXİ yatay olarak döşeme.

Sadece Xbox Serisi X. her İki konsolları öncelikle dikey durmak, onların yanında oldukça hantal görünümlü dizayn edilmiş gibi olacak gibi eğlence merkezleri haline bir FLEXİ fit için bir meydan okuma olacak, işte bu fotoğraf net değil.

Ne yazık ki, bu fotoğraf pek HB üzerinde NVMe yuvaya sahip olmak için yakından bakmak sunmuyoruz. Sony FLEXİ sahipleri depolama alanı genişletmek için izin, ama hala tam olarak bu işin nasıl olacağını tam detayları bilmiyoruz. Sony ayrıca FLEXİ donanım PlayStation konsolları eski nesil değil, bu yüzden FLEXİ en az yan panel çıkarılabilir olması mümkün şekillerde özelleştirilebilir alay etti.

Sony 12 Kasım tarihinde ABD’de FLEXİ, 499,99 $fiyatlı başlatıyor. İkinci bir disk daha az HB Dijital Baskı da $güçlendiriyor satışa sunulacak. FLEXİ oyunlar bedeli 69.99 dolar olacak Sony de bu hafta başında ortaya çıktı.

Güncelleme, 19 Eylül saat 9:45AM: Fotoğraflar (NCC) Tayvan Ulusal İletişim Komisyonu, başlangıçta belirtilen FCC değil de yayınlandı. Hata için özür dileriz.

More on this topic

Popular stories