Kızıl Haç kan bağışçısı yaklaşık yüzde 2 COVİD var-19 antikorları

Related Articles

Sadece 2 altında Amerikan Kızıl Haç bu yaz kan bağışı yapan kişilerin yüzde Corona antikorlar vardı, ABD’de çok az sayıda insan virüse maruz kaldığını gösteren bu ülke perişan oldu. Kuruluş bağış için antikor testleri sunan erken Haziran ayında başladı ve sonuçları yayınlandı bu programın Amerikan Tıp Birliği Dergisi bu hafta.

Kızılhaç yaz boyunca antikor için 1 milyon hemen altında kan bağışı test. Antikor testi programı başladığında, kan bağışı yapan insanların 1.18’i olumluydu. Ağustos ayının sonunda, kan bağışında halkının yüzde 2.58 antikorları vardı.

Antikorlar insan sayısı izleme araştırmacılar ve kamu sağlığı yetkilileri kadar virüs yayıldı nasıl içine bir pencere verir. COVİD-19 ile birçok kişi hiç bir belirti yok ya da hasta olduklarında bunu test etmek mümkün değil, bu yüzden düzenli testler aracılığıyla tespit edilen vaka sayısı bir salgının tam anlamıyla uymadı.

Bu sonuçlar, insanların sadece birkaç yüzde bulunan; BİZİ diğer araştırmalar da bu, benzer pek çok alanda virüs antikorları var. Önemli istisnalar büyük bir salgın acı ve yüksek antikor düşük olan New York City, vardır. Red Cross’un raporunda yazıyor çalışmanın sonuçları çarpık olabilir New York City, çok kan toplamak değil.

Kızıl Haç antikor testleri sunan başladığında, ana araştırma amacı, çoğu ABD’de insanlar virüse maruz kaldığını öğrenmek için oldu. Çalışma bağışlar ilkbahar ve erken yaz aylarında salgın sırasında bırakmış olduğu kan bağışı için daha fazla insan getirmek için teşvik edici bir unsur olacaktır ama organizasyon da umut. İlk tepki, ilk iki hafta için antikor testleri teklif sonra işe yaradı: 150 oranında atladı randevu donör gösterdi, bir sözcüsü söyledi Verge Haziran ayında.

Kızıl Haç da antikor testi tanıtıldı sonra ilk kez kan verecek olan bağışçılar sayısı yüzde 11 ile yüzde 17 çıktı. İlk kez donörler zaman bağış onları vardı önce tekrar bağış daha antikorlar: yaklaşık yüzde 3-daha fazlaydı. Bu COVİD ile hasta olduklarını-19 kan bağışı için bir yol olarak ise, New York’ta sınırlı koleksiyon gibi, bulgularını etkilemiş olabilir antikorlar vardı olmadığını öğrenmek için dönüm olduğunu düşünen insanlar anlamına gelebilir.

Bir hazır-kan örneklerinin toplanması mevcut yaptılar çünkü kan bankaları araştırma için yararlıdır. (Donörler genellikle çalışmalarda onay sürecinin bir parçası olarak kullanılan kan imzalatmak.) Ama kan bağışçısı genel nüfusun tam temsilcisi değildir: herkes bağış yapabilir, bağış ve sağlıklı olmak zorunda. Kızıl Haç çalışma ABD genelinde antikor düşük bir resmi vardır, ama herhangi bir anket gibi, sınırlamaları vardır.

Kızıl Haç antikor olan bağışçılar görmek nasıl takip planları antikor düzeyleri zamanla değişir. Bazı çalışmalar seviyeleri yavaş yavaş, ama insanlar daha düşük sayar düşüş bulduk hala korunuyor olabilir gelecek enfeksiyonu. Kızıl Haç da diğer kan bankaları içerecek olan antikor araştırma Merkezleri tarafından Hastalık Kontrol ve Önleme çalışma, donör başka bir kan katılıyor.

More on this topic

Popular stories