ActBlue Ginsburg ölümü aşağıdaki küçük dolarlık bağış büyük dalgalanma görür

Related Articles

ActBlue, FEC sertifikalı Demokratik Funda sitesi, Yüksek Mahkeme yargıcı Ruth Bader Ginsburg Cuma ölümünden sonra bağış onun tepesinde 100 milyon dolar olduğunu söyledi. Taksitli tek bir günde kaldırdı günlük bağış, bir saat içinde kaldırdı dolar ve dolara ActBlue önceki rekorlarını kırdı, organizasyon ” dedi.

Ginsburg Cuma günü kanserden öldü 87 yaşında.

“Adalet Ginsburg yıkıcı kaybı sürerken, insanların mirasını onurlandırmak için harekete geçmek görmek ilham verici” ActBlue İcra Direktörü Erin Hill yaptığı açıklamada. Kısa bir süre Ginsburg ölümü Cuma akşamı açıklandıktan sonra küçük dolarlık bağış dalgalanma başladı. Bağış-gün-Cumartesi 20: 00 ET Cuma ve bitiş arasında 91.4 milyon dolar olmak üzere toplam 1.5 milyon katkılar verdi, yalnız 22: 00 ve 23: 00 ET arasında bir rekor bağış 6.3 milyon dolar Cuma günü.

Pazar sabahı itibariyle, toplam 100 milyon dolardan fazla, ActBlue Tweet attı.

Örgüt, bağış ezmek için hazırlanmıştır, mühendislik ve ürün Tacita Morway, ActBlue Başkan Yardımcısı, bir açıklamada Vergebağış işlemi ile sorunsuz bir şekilde çalışıyor. “ ActBlue sistemleri talep değişikliklerine hızlı bir şekilde trafik ve uyum içinde büyük sivri işlemek için özel olarak tasarlanmıştır“,” Morway dedi, bu takım “kampanyalar ve küçük dolarlık bağış kuruluşları ve milyonlarca binlerce daha önce hiç olmadığı gibi yayıldıklarını biliyoruz çünkü tarihi trafik için bu seçim döneminde yanıt vermek için hazırlık yapıyorum da ekledi.

Başkan Trump söyledi bir kadın aday planları Yüksek Mahkeme Ginsburg değiştirmek için, ve bu haftanın başlarında duyurusunu yapabilir.

More on this topic

Popular stories