Trump Duyurdu Vatansever Eğitim İçin ‘ Amerikan Okullarında İtin

Related Articles

Başkanı Donald Trump, Amerikan okul beslenen ırkçılık tarafından rahatsız olmak “ülke hakkında yalanlar” vardır “bu Perşembe iddia etti,” okullar ve öğrenciler “vatansever bir eğitim vermeye teşvik amacıyla bir kararname imzalamayı planlıyor.”

Federal hükümet, yerel düzeyde okul müfredatları kontrol etmez.

Buna rağmen, Trump emri “Amerikan tarihinin mucizesi Hakkında Bizim çocuklara öğretmek bu dersi tanıtmak için bir komisyon kuracak.”

Duyuru, New York Times’ 1619 Proje ile belirtilmiş, daha dürüst ve evenhanded şekilde tarih öğretmek bazı okul bölgesi’ kararı doğrudan bir yanıt olarak geliyor. Trump panel “1776 Komisyonu adı verilecek.”

Bu Kez’ proje ABD gerçekten 1619 yılında kurulmuştur savunuyor ve raporlama, sunum ve multimedya koleksiyonu ― köle Afrikalılar yılı ilk grup Virginia topraklarında geldi.

Anayasanın orijinal kopyaları ve Bağımsızlık Bildirgesi ile birlikte konuşan Trump yanlış proje tamamen yitirmiş olduğunu “söyledi.” İfadesinin aksine, 1619 Projenin yaratıcısı Nikole Hannah Jones Pulitzer ödülü kazandı onun çabaları için.

“Çocuklarımız için bu korkunç öğreti, öğretme, çocuk istismarı, tam anlamıyla bir şeklidir,” Trump dedi.

Gerçekte, Amerikan okulları büyük ölçüde kölelik karmaşık tarihini ve bugünkü mirası öğretmek için başarısız oluyor, göre 2018 raporu ankete katılan öğretmenler, öğrenciler, ders kitapları ve standartların devletler tarafından belirlenen Güney Yoksulluk Hukuk Merkezi. Okullar Siyah köle ülke kurmaya yardım etti nasıl küçük anlayışı teşvik ederken, tarihteki engelleri aşmak Siyah insanlar hakkında “iyi hissediyorum” hikayeleri, odaklanma eğilimindedir rapor bulundu.

Trump gitti, ABD baskı değil, özgürlük ilkesi üzerine kurulmuştur “New York Times proje öğretir etti.”

“Hiçbir şey gerçekten bu kadar uzak olabilir” dedi. “Amerika’nın kurucu hareket kölelik, sivil haklarının garanti altına mağlup komünizm ve faşizm kaldırılmış ve insanlık tarihinin en adil, eşit ve müreffeh bir ulus inşa eden olaylar durdurulamaz zinciri ayarlayın.”

Kurucu Babalar kölelik Anayasada izin verdi; Bu uygulama neredeyse bir asır sonra bitirmek için bir anayasa değişikliği gerekli.

Trump okullar yere geç Mayıs ayından bu yana yanıt olarak polisin uyguladığı şiddet olayları belgelenmiş almış ve “sol-isyan ve kargaşa kanat,” yaygın anti başvuru-ırkçılık protestoları “dediği sol kanat telkin” arasında doğrudan bir çizgi çizdi. Bazı hırsızlık ve maddi hasar Kenosha, Wisconsin gibi şehirlerde görüldü; ancak, göstericilerin büyük bir çoğunluğu barışçıl ve şiddet çok sivil polis ile çatışmaları sonucunda geldi.

Başkan ve diğer Cumhuriyetçiler, daha önce ülke çapında okulların müfredatları kendi içine dahil etmeye karar verdi gibi 1619 Proje saldırdı. Proje öğreten bir okul defund için tehdit olarak şimdiye kadar Twitter üzerinden, Koz geçti, bunu yapmak için çok sınırlı bir yeteneği olmasına rağmen.

Perşembe günü yaptığı duyuruda şu, “Hitler Gençliği” bazı Nazi ideolojisi haline gençlere aşılamak için Adolf Hitler’in programı için Trump “vatansever eğitimi” benzetti Twitter üzerinde Trend başladı.

More on this topic

Popular stories