FIFA Gianni İnfantino Club Dünya Kupası Olası yer COVİD nedeniyle 2020-19 salgını almak için, diyor

Related Articles

Kulüp Dünya Kupası Katar tarafından, üst üste ikinci kez 2022 Dünya Kupası ev sahipliği Körfez ulus için hazırlıklar kapsamında sahnelenecek nedeniyle oldu.

FIFA Gianni İnfantino Club Dünya Kupası Olası yer COVİD nedeniyle 2020-19 salgını almak için, diyor

Gianno İnfantino ikincisi ofisi greft bir durumda FIFA Başkanı rolünü araştırdığı sırada İsviçreli Başsavcı Michael Lauber ile görüşmeler olduğu iddia ediliyor. Reuters

Zürih: Kulüpler Dünya Kupası nedeniyle kıta şampiyonu taç giyme töreni geciktirme salgın bozulması için planlandığı gibi Aralık ayında alması pek mümkün değildir, FIFA Başkanı Gianni İnfantino Cuma günü açıkladı.

7-kulüp rekabet Katar tarafından, üst üste ikinci kez 2022 Dünya Kupası ev sahipliği Körfez ulus için hazırlıklar kapsamında sahnelenecek nedeniyle oldu.

“Bu olay, bu yılın Aralık ayında, başlangıçta planlandığı alacak bazı konfederasyon muhtemelen Aralık ayına kadar Şampiyonlar Ligine kendi bitirmek olmaz, mümkün değildir,” İnfantino söyledi. “Ama konuşuyoruz, izliyoruz, eğer Katar belki (2021’de) bu yılın başında yerine bu yıl sonuna kadar barındırılan olup olmadığını da görüyoruz.

“Kesinlikle bu şekilde devam edersek, ama bu danışmanlık tüm konfederasyon ve tüm katılımcı kulüplere ve futbol için en iyi kararı alacağız görmek istiyoruz.”

Yarışmaya altı bölgesel konfederasyon ayrıca ev sahibi ülkenin ulusal şampiyonu kulüp Şampiyonlar getiriyor. Sadece Bayern Münih uluslararası alanda bugüne kadar geçen ay UEFA Şampiyonlar Ligi kazandıktan sonra katılma hakkı elde etti.

Güncelleme Tarihi:

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories