Apple sessiz sedasız %22 zirveye düştü, kaptan PES pazarı 500 milyar dolar var

Related Articles

Hızlı oldu biraz.

Apple için tüm onun %20’den fazla dalma zamanı 12 alım satım seans aldı, piyasa değeri yarım trilyon akıtan.

Teknoloji devi, 30 Eylül-2 $137.98 bu gün içi rekor yüksek gelen %22.5 kaybetti. 2, kaybetme milyar 536 piyasa değeri $civarında. Apple’ın hızlı ve öfkeli düşüş Ağustos ayında büyük run-up takip, önümüzdeki 4 dik zararlar da 2020’de Apple’ın son ürünü olay-ilk olarak gelirken-1 stok split için, hiçbir hype kadar canlı değildi.onun

Tim Cook Salı günü yeni donanım ve yeni yazılım, 6, Apple Watch Serisi dahil olmak üzere bir grup duyurdu dev led, yeni iPad Hava, yeni spor salonu servis ve yeni hizmet Bir Elma adı verilen demetleri. Ancak, Apple yeni iPhone anons etmedi. Ayrıca, çok daha çekici Bir donanım kravat olun: ki Apple Bir paket olarak eksik olan en büyük şey iPhone.

Bernstein Tony Sacconaghi, kıdemli araştırma analisti, olayı “nispeten hayal kırıklığına uğratıcı”olarak adlandırdı.

“Rekabetçi müzik, genellikle yerleşmiş oldukları yerde video veya oyun hizmetleri, kullanıcıların taşımak için zor olabilir inanıyoruz,” Sacconaghi bir not dedi. “Apple daha yaratıcı bir şekilde entegre abonelik demetleri içine donanım + hizmetlerini paket bakmalı inanmaya devam ediyoruz.”

Yatırımcıların piyasa dışında yüksek tanıtımlarında önde gelen döndürülmüş olarak son birkaç haftadır Apple’ın zayıflık da geniş bir SAT içinde kapalı teknoloji sektöründen geldi. Teknoloji ağırlıklı Nasdaq Bileşik düzeltme topraklarına daldı, rekor onun %10’dan fazla düştü. Teknoloji canlarım çok koşmak, çok hızlı olan Yüce değerlemeler kaygıları gelen bazı yatırımcılar satmak inanıyorum.

Stok split duyuru akılsızca bir ralli yol açtı, son sat önce, Apple hisseleri %21.4 yalnız Ağustos ayında arttı. Böyle kurumsal bir eylem mevcut mülkiyet şirketin temelleri üzerinde bir etkisi ya da içsel değere sahip olarak hareket Wall Street’te çok şaşırdı.

Yine de, bazı analistler, buradan kaliteli ürünleri megacap konumu ve geçmişi göz önüne alındığında ribaunt Apple bakın.

Loup Girişim Gene Munster, şirketin ustaca tüketicilerine upselling nasıl “Apple olayı önemli bir paket olduğunu söyledi.”

“Dünyanın en iyi ürünlerden bazıları var ki yanına kar ve nedeni,” Munster CNBC “Hızlı Para Salı günü üzerinde” dedi. “Harika ürünler var ve tüketici ticaret uğurlamak, değerine göre fiyat ödemek.”

Abone CNBC PRO dünyanın dört bir yanından programlama özel anlayışlar ve analiz için, ve canlı iş günü.

More on this topic

Popular stories