Nvıdıa RTX 3080 kartları eBay binlerce satıyor ve millet kızmış

Related Articles

Nvıdıa RTX 3080 ekran kartı 09: 00 ET piyasaya sürüldü ve hayal kırıklığı sadece birkaç saniye sonra başladı. ABD’de tüm büyük online mağazaları satıldı, ve her satış için 10 olarak birkaç adet olan tuğla raporları mağazaların olmuştur. İsteyen sonuç: eBay yapanlar şimdi nakit için çalışıyoruz, ve çok az insan keyfini çıkarın ekran kartı aslında bir teyit amacıyla ele geçirmişler gibi görünüyor.

Kartı eBay dolar yüzlerce — 699 $etiket fiyatı üzerinden binlerce dolar bazı durumlarda, hatta listede ediliyor. Ve PC oyun hayranları deli misin, BİZİ perakendeciler aynı şekilde 5 Sony’nin yeni PlayStation için erken sipariş berbat sonra Nvidia sadece bir gün yarım yamalak bir lansman düzenledi etti.

Listesi burada süzülmüş eBay listeleri 2,500 arasında 1.000 $ve $kadar satan birçok RTX 3080 kartları gösterir. Hesapların aslında yakında fiziksel bir perakendeci bir kart sahibi veya online sipariş kargo onayında ise, bu yüzden listeleri meşru olan bir şey söylemek zor bunlardan kaç tane var “-bunu-şimdi” listeleri ve net değil. Ama satışa çıktı sonra RTX 3080 sadece saat kurma sömürücü gold rush açık.

Ekran görüntüsü Nick Yerine / tarafından Verge

Nvidia hemen yorum için bir isteğe yanıt vermedi.

Bu yonga üreticisi zaten Twitter’da birçok küskün muhtemel alıcılar gazabı karşı karşıya, tüm tweet bu sabah hayal kırıklığı ve şirketin piyasaya sahte ve hiç bir şey satmadı komplo suçlamaları başlangıcı bile hikayeleri ile satıldı “kutlama” kendi yanıtlarken kullanıcıların puanları ile.

Nvidia’nın tweet en sevdiği cevaplar biri, “bütün bunların amacı ne eğer onları satın almak için onları ya da bazı sistem bizi satın almak için bir süre dışarı etmezlerse, ‘Bana’ e Bildir bunu kolayca botları tarafından hedef değil mi?” okur. “Bir saniye Hissesi sonraki Beni Haberdar sonra oldu. Neden karaborsacı durdurmak için daha fazlasını yapamaz mıydı?”

Çok çalışıyor ve saatlerce bekleyen ve Nvıdıa belirtildiği gibi her şeyi yaptıktan sonra bile emir güvenliğini sağlamak için başarısız acısını paylaştı.

Bu öğleden sonra, Nvıdıa son olarak 09: 00 VE bugün de erken satış botlar ve karaborsacı boğulmuş, şirket daha sonra yayınlanırsa olduğunu kendi internet sitesinde bir bildiri gönderme ile bir bildirim ile durum yanıtladı resmi RTX 3080 başlatmak gün Reddit thread r/nvidia. (Resmi Nvidia sayfa deyimi şu anda yüklenmemesi kaynaklandığı ve neden belli değil.)

İşte tam olarak bu:

Bu sabah küresel perakendeciler 3080 GeForce RTX için eşi görülmemiş bir talep, NVIDIA online mağaza dahil olmak üzere gördük. 6’da Pasifik canlı NVIDIA deposu zorlamaya çalıştık. Hazırlık rağmen, NVIDIA deposu trafik ile sular altında olduğunu ve bir hata ile karşılaştı. Sorunları çözmek için başardık ve satış normalde kayıt başladı.

NVIDIA deposu botlar ve karaborsacı durdurmak için el ile Gözden Geçirme emri de dahil olmak üzere ellerinden gelen her şeyi, meşru müşterileri elinde bu kartları almak için yapıyoruz.

50’den fazla büyük küresel perakendeciler 6’da Pasifik de stok vardı. NVIDIA ekibi ve ortaklarımız her gün perakendeciler için daha RTX 3080 kartları satışa sunuluyor.

Müşterilerimiz için bu sabah deneyim için özür dileriz.

Apple, Samsung gibi şirketler ve tüketici elektroniği işinde başkalarının ürün lansmanları üzerine bir kolu çıkmış gibi en yeni amiral gemisi akıllı gibi becerikli sonra oyun şirketleri tüketicilerin beklentilerini belirlemek yardımcı ve hayranları arz kısıtlaması olan araçlar sipariş ve son alımları güvenliğini sağlamak için açık ve özlü bir şekilde veren çok gerisinde görünür çalıştı. hatta

Microsoft yeni Xbox Serisi X ve Xbox Serisi S önümüzdeki hafta için Sipariş, ve şirket ile doldu sadece serbest desteklenen perakendeciler ve saatleri11 ET , 22 Eylül’de açılıyor kapılar. Ama eğer gerçekten canlı ve Xbox hayranları takip edelim bu sayfaları koymak için bir ön sipariş Budak zamanı geldiğinde Windows yapıcı ve perakende ortakları yarışmaya daha hazır olup olmadığını göreceğiz. Dağınık durmuyor umalım.

More on this topic

Popular stories