iOS 14 anahtarları varsayılan Apple Safari ve Mail geri sonra yeniden başlatma uygulamalar

Related Articles

Apple 14 iOS yeni varsayılan tarayıcı ve e-posta uygulamaları toplama seçeneği verir ve 14 iPadOS. Ama bu, en azından 13.3 yazılım sürümünü, bu seçme özgürlüğü, sadece geçici olduğunu keşfetmişler: cihazınızın yeniden başlatılmasını sonra Safari ve Mail bu ayarı yeniden değiştirene kadar kendi değerlerine uygun olarak restore edilmiş olacak. 9to5Mac konuyla ilgili bugün erken saatlerde bildirdi.

Verge birkaç farklı iPhone’lar ve ipad’ler karşısında davranışını onaylamıştır. Bu neredeyse kesinlikle şirket birkaç gün içinde iOS 14.0.1 bir güncelleme ile düzeltmek için bir hata ve bir şey var. Ama devam eden antitröst problar ile Apple’ın mevcut durum için verilen büyük bir göz değil. En azından insanlar fazla frekans ile bu aygıtları yeniden kendilerini bulmuyorum.

14 iOS ve iPadOS 14 dün başladı, Google Chrome ve Microsoft Kenar zaten Safari yerine tercih edilen varsayılan tarayıcı olarak ayarlanabilir. Outlook ve Kıvılcım varsayılan e-posta uygulaması seçeneğini destekleyen ilk uygulamalar arasında yer alıyor.

Apple hata ile ilgili açıklama için ulaştım.

More on this topic

Popular stories