Facebook iç çalışan iletişim yeni kurallar konular

Related Articles

Facebook kurucusu ve CEO’SU Mark Zuckerberg 23 Capitol Hill Ekim 2019 Washington, DC üzerinde Rayburn House Ofis Binası House Finansal Hizmetler Komitesi önünde ifade verdi. Zuckerberg, şirketinin kullanıcılarının veri ve gizlilik nasıl işleyeceğini 2020 kampanyası sırasında siyasi liderler tarafından yanlış ve yanıltıcı bilgi nasıl işleyeceğini Facebook önerdiği cryptocurrency Terazi, hakkında ifade verdi.

Chip Somodevilla | Getty Images News | Getty Images

Perşembe günü Facebook CEO’SU Mark Zuckerberg, çalışanlarına, şirket içi sosyal ağ içinde tartışmalar ve konuşmalar kılavuz ilkeleri yeni bir dizi sıraladı.

Zuckerberg, Dünyada yaşanan çok gergin konuşmaları ele almak için “değişiklikleri sıraladı,” şirket sözcüsü Joe Osborne göre. Yeni ilkeler iç mesaj panoları kendi ılımlılık artırmak olan Google, buna benzer değişiklikler bir dizi izleyin, CNBC, bu hafta başlarında bildirdi.

“Derin ifade özgürlüğü ve açık tartışma değer veriyoruz. Çalışanlarımızın dinledik ne sosyal ve siyasi konularda yerine beklenmedik bir şekilde işe kaynaklarında onlara bakın tartışmalara katılmak için Seçenek istiyorlar yani,” Osborne yaptığı açıklamada. “Kültürümüzü sağlamak için çalışan politika ve iş araçları güncelliyoruz saygılı ve kapsayıcı kalır.”

Değişiklikler, İşyeri ve şirketin haftalık Q çalışanların şirket politikalarına yönelik eleştirilerini arttığını gösteren ve son sızıntıları bir dizi izleyin.

İlkeleri yeni bir dizi altında, Zuckerberg dedi, Facebook tüm çalışanların iş, özellikle şirketin Siyah topluluk, az çalışanlar için daha fazla koruma ile şirketin tacize güçlendirilmesi tarafından desteklenen hissediyorum sağlayacaktır.

Şirket ayrıca, İşyeri bölümleri sosyal ve siyasi konuları tartışmak için kullanılabilir hakkında daha spesifik olacak. Bu değişiklik çalışanların gün boyunca günlük iş için sosyal sorunları yüzleşmek için sahip olacak.

Çalışanların profesyonelliği ile iletişim kurmak ve firmanın çalışmaları hakkında tartışmaya devam ediyor ama çok saygılı bir şekilde bunu Facebook yeni ilkeler de sor.

BuzzFeed geçen ay bildirdi çalışanların şirket iki protestocunun vurularak öldürüldüğü olay planı için Facebook kullanan Kenosha, Wisconsin, milis grubu kaldırmak için başarısız neden Zuckerberg’in açıklaması eleştirdi. Bu hafta, BuzzFeed bildirdi şirket dünya çapında bir sosyal ağ üzerinden oluyor seçim parazit harekete geçmediği nasıl özetleyen bir bilgi notu İşyeri göndermiş ateş Facebook veri bilim adamı tarafından bir yazı.

Yeni ilkeler bu konuşmaları ılımlı eskiden şirketin iç iletişim politikasındaki değişiklikler ve araçlar yol gösterecektir. Söz konusu değişiklik şirket tarafından önümüzdeki hafta açıklanacak, Osborne dedi.

More on this topic

Popular stories