Genius yeni oyun kulaklıkları 2 Oculus görev için sertifikalı

Related Articles

Genius bu sadece için oluşturulan Quest 2 Oculus duyurdu iki yeni oyun ses ürünleri piyasaya sürüyor. Bunlardan biri G333 denir ve yukarıdaki resimde kulak kulaklık G’nin, Genius ediyorlar. Diğer duyuru şimdi iki adet 3,5 mm Kablolar, uzun ve başka bir küçük bir, VR kullanırken uygun ile birlikte varolan bir ürün olan Genius G Pro kablolu oyun kulaklığı vardır. Genius Oculus ile sanal gerçeklik için harika bir deneyim sunacak sağlamak için çalıştığını söyledi.

Genius G333 VR kulaklık

Genius

Bas, mid yeterince detay sunmak için yapılan G333 kulaklık evi çift dinamik sürücüleri ve yüksekler “doğru VR ortamı yaratmak.” Silikon ipuçları üç farklı boyutları ile $49.99 ve gemi mal olur. G333 bağlantı 3.5 mm bağlantı noktası üzerinden ve velcro kayışlar dahil böylece dalmış gitmişken engel çok gevşek kablo yok, kablo uzunluğu özelleştirmenizi sağlar. Ekim ayında yayınlayacak ve web kamerası sitesi bugün onları önceden sipariş edebilirsiniz. (Oculus mağaza sayfasında hala “beni haberdar et”yazıyor.)

Genius G Pro

Pro G 2 Quest bağlı, iki adet 3,5 mm kablo ile daha kısa
Genius

Şimdi Oculus üzerinden önceden sipariş edilebilen 99 $G Pro kulaklık, gelince, Genius bu model orijinal Pro “aynı çekirdek ses teknolojisi” özellikleri diyor, ama kolay 2 Oculus Arayışı ile hantal bir kablo engel olmadan bağlanabilir özel uzunlukta kablo ile birlikte geliyor. Onlar hakkında burada Genius sitesinde daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

More on this topic

Popular stories