Birçok devlet bu hızlı COVİD raporlama değil-19 test sonuçları

Related Articles

20 devletler genel durum numaraları-19 test hızlı COVİD bir tip sonuçları da dahil olmak üzere değil, bir ankete göre tarafından (KHN)Kaiser Sağlık Haberleri. Federal hükümetin, salgını yetişmek için bir çaba içinde tüm ülke çapında bu tarz testlerle milyonlarca gönderiyor. Eğer devletler kamu sağlık departmanları ile o testlerin sonuçları bırakmayın eğer, genel verilerde bir kör nokta yaratır.

Testler, antijen testleri olarak adlandırılan, Corona yüzeyinde küçük bir protein tespit ederek çalışır. Daha az doğru olabilir, ancak virüs kendisini, PCR testleri denilen bu testler daha eğilimlidirler.

KHN ankete göre, Columbia, 21 Eyaleti ve Bölgesinde hiç antijen testi sonuçlarının tüm rapor yok. On beş Devletleri ve DC bunu doğruladı durumlarda, ankete antijen testi sonuçlarının muhtemelen az rapor olduğunu söyledi yanıt veren 48 eyalette ve neredeyse yarısı kadar pozitif antijen testi sonuçları sayılmaz.

Salgının başında, Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan testlerin çoğunluğu PCR test edildi. Sonra, Gıda ve İlaç İdaresi antijen testleri yetki, Mayıs ayında başlayan ve geçtiğimiz birkaç ay içinde, Diğerleri pazara girmeye başladı.

Hala, aldı Ağustos ayına kadar pozitif antijen testi ile bir hastanın olası bir COVİD-19 dava, belirtiler için kontrol etmeden dikkate alınması gereken Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri söylemek için. Şimdi bile, ajansın kuralları (daha az hassas oldukları için) PCR testi sadece “meşru” kanıt “doğrulayıcı” virüs kanıt ve antijen testleri olduğunu söylüyor.

Antijen testleri laboratuvar dışında çalıştırılabilir, ve doktor ofisleri bazı okullarda, hatta sunulabilir çünkü itiraz ediyorlar. Ama testlerin yaygın dağıtım ayrıca sabit yetkilileri halk sağlığı ajansı sonuçları rapor için yapabilirsiniz. Bir Virginia huzurevi Müdürü, eğer antijen testleri kullanmaya başladı eğer o, el-sağlık memurları için kağıt parçaları üzerinde sonuçlar elde edebilirdi KHN söyledi. Biraz Indiana antijen testi sonuçları sağlık görevlilerine faks ile gönderilir.

Veri zorluklara rağmen, antijen testleri yaygın olarak kilit alanlarda kullanılır hale geliyor. Sağlık ve İnsan Hizmetleri Departmanı COVİD-19 tarafından harap edilmiş olan bakım evleri, için antijen testleri milyonlarca gönderdi, ve daha milyonlarca göndermeyi planlıyor. Bu testler aynı zamanda kolej ve birçoğu kontrol salgınları-dışarı mücadele olan üniversiteler ile popüler olmuştur. Bu testlerin sonuçlarını izlemek için başarısız durumda bir alan bırakarak, bir üniversite kampüsünde bir artış olmuş olsa bile stabil gibi görünüyor yapmak olabilir.

“Bilgi yokluğu çok tehlikeli bir şeydir,” Devlet ve Toprak Epidemiyologlar Konseyi Janet Hamilton, İcra Direktörü, KHN söyledi. “Salgınına kör olacağız. Etrafımızı olacak ve hiçbir veri olacak.”

More on this topic

Popular stories