Sony beklenenden daha az milyonlarca FLEXİ konsolları yapıyor rapor vermez

Related Articles

Sony Salı günü şirketin 4 milyon adet PlayStation 5 üretimi için beklentilerini azalttı ve şimdi de Mart ayı sonuna kadar yaklaşık 11 milyon adet üretim beklediğini söyleyen bir rapor reddediyor.

“Üretim, Bloomberg tarafından verilen bilgilere ilişkin ayrıntıları açıklaması yok ise false,” Sony bir açıklama verilen Gameindustry.biz okur. “Seri üretimin başlamasından bu yana 5 PlayStation için Üretim numarasını değiştirmiş değiliz.”

Orijinal rapor yayınlayan Bloombergşirket neredeyse yarı yarıya başlatmak üretiminin azaltılması olduğunu söyledi. Bloomberg daha önce Sony 10 milyon adet, Aralık ayı sonuna kadar üretimi artırmak için planlanan, ancak şirket üretim sorunlarla ettiğini Salı günü bildirdi bildirdi.

Bloomberg göre, FLEXİ sistem bir AMD ile tasarlanmış çip çekirdekli işlemci bileşeni üzerinde bir noktada yüzde 50 gibi düşük bir verim ile belirli bir sorunu olduğu söyleniyor, üretilen yarım parça gemi için uygun değil yani. Bu rakam iyileşiyor, Bloomberg göre ise, verimleri henüz istikrarlı bir seviyeye ulaşmak için vardır. “

Revize rakam Sony aslında FLEXİ başlatmak için planlama söylendi ne yukarıda olurdu. Bu Nisan ayında, Sony bildiriliyor PS4 lansmanı için 2013 yılında yapılan daha az olurdu Mart sonuna kadar 5-6 milyon konsolları üretmek için bekliyordu. Bu COVİD-19 salgını, ancak, oyun sektörünün popülaritesi patladı şirketin tahminlerini keskin bir artış neden oldu.

Sony olmadan iki modeli: disk sürücü ile ve biri geliyor konsolu için son fiyat ve çıkış tarihi ortaya çıkarmak için mümkün olduğu yerlerde, Çarşamba günü online FLEXİ bir etkinlik düzenliyor. O fiyat bilgileri teyit kadar, Sony talebi karşılamak için yeterli kaynağı var olup olmadığı hakkında spekülasyon yapmak zor olacak.

Güncelleme 15 Eylül, 15: 00 VE: Az 5 PlayStation konsolları yapmayı planladığını Sony inkar eklenen ifade.

More on this topic

Popular stories