Samsung Galaksiden Galaksiye Aktif 2 İzle, 3 İzle fitness özellikleri ama hala hiçbir EKG ekler

Related Articles

2 Samsung Galaxy Seyretmek Aktif geçen yıl piyasaya çıktı, henüz Samsung’un söz kalp EKG izleme özelliği hala Apple Watch ile BİZİMLE rekabet yardımcı olmak için kullanılabilir değil. Bunun yerine, Samsung, sadece izlemek için yeni bir güncelleme yayımladı 3 İzle yeni çıkan Galaxy girmiştir özellikler ekler eğer Seyahat ederseniz Yardım ve ciddi bir yaralanma olabilir söylenti sonbahar algılama özelliği uzun da dahil olmak üzere daha az pahalı Aktif 2 — için.

Galaxy 3 geçtiğimiz ay Galaxy kıyasla $399 pahalı başlangıç fiyatı ile piyasaya izlerken Aktif 2 250 $fiyat İzle, (bir meslektaşım Dan Siefert benim Gözden Geçirme yazısında belirttiği gibi vurmak ya da bayan olduğu ortaya çıktı, bazı fitness özellikler eklendi Samsung wearables yinelenen sorun). Şimdi, asimetri maksimum oksijen koşu formu ve ölçüm analiz yardımcı olmak için, “” dikey salınım “ve” temas süresi “gibi bazı Ölçümler alıyoruz. Bekliyorum, ama Samsung’un daha eski ve ucuz modeli Galaxy Izle 3 yeni spor zekası bazı test ile ilgilenen insanlar için iyi bir giriş noktası var bu özellikler eklemek oldum EKG değiller.

Eğer ciddi düşme ve kendini yaralama, eğer ayak bileğini bük ve yukarı gelebilir, dikkat et Eğer-acil durumda aranacak kişilere ulaşmak isterseniz düşüşü tespit ve sor dedim çünkü sonbahar algılama Apple Watch 2018 yılından bu yana sahip olduğu önemli bir özelliktir; saati takan kullanıcılar için pratik bir özellik.

3 Samsung Galaxy İzlemek (Evet, 2 hayır Galaxy saati) orijinal Galaxy İzlemek için bir devamı olduğunu, dönen bir çerçeve ile daha ince, kendinden önceki modelden daha hafif tasarım, artı ortalama bir ekran ekledi. Daha önce de belirttiğim yeni fitness zekası yanında, saatin yakında kan oksijen düzeylerini izlemek için izin verecektir. Kalan münhasır özellikleri ile bile, Galaksi zaten Dan’in inceleme olarak daha iyi bir anlaşma gibi görünüyordu 2, ve şimdi birkaç ekstra yeni bir spor salonu mevcut zekaya sahip Aktif İzle.

Giyilebilir satın ne olursa olsun, her ikisi de hala eksik EKG. 2 Galaksinin İzle Etkin teknik olarak vardır Kore’de bu özellik mevcuteğer BİZE bugüne kadar erişim hakkı kazanacak , ancak hala belli değil. 3 Galaxy İzle EKG için gerekli olduğunu geçen ay, FDA doğruladı, ancak Samsung henüz mevcut olacak bildirmek zorundadır.

More on this topic

Popular stories