Tesla hisseleri teknoloji ribaund arasında %10 atlama, Goldman yorumlar

Related Articles

Tesla CEO’SU Elon Musk, Pekin’deki Zhongnanhai liderlik kampta (resimde) Çin Başbakanı Li Keqiang ile bir toplantı sırasında 9 Ocak 2019 tarihinde konuşuyor.

MARK SCHİEFELBEİN | AFP | Getty Images

Tesla hisseleri %10’dan fazla Pazartesi günü teknoloji sektöründe geniş tabanlı bir toparlanma üzerine atladı ve talep Çin’de alacak olan Goldman Sachs dediği gibi.

Şirket genellikle her çeyreğin son ayında çok daha güçlü teslimatlar “olduğunu belirtmekle birlikte” Tesla global haftalık uygulama indirme son bir yılda bir yıllık temel üzerinde izleme genel veri %20 yaklaşık yıllık en son tam bir hafta var, “firmanın müşterileri Pazartesi için bir not dedi.”

Hala, firma $295 odaklı şirket, ve aylık fiyat 12 hedef Elon Misk hisse üzerinde nötr bir derecesi vardır.

Pazartesi günkü hareket keskin Kazanç ve Kayıplar arasında gidip geldi ki hissesi için oynaklık bir süre devam eder. S&P Dow Jones Endeksi S&P 500 hisse senedi ekleme aleyhinde karar verdi sonra geçen Salı günü hisse %21 kötü gün için kaydı düştü. Ertesi gün, hisse senedi 11 yaklaşık%atladı.

Pazartesi günkü hareket de geniş teknoloji sektöründe gücün arkasından geldi. Nasdaq Bileşik %2 ileri, Mart ayından bu yana en kötü hafta yazdıktan sonra. Amazon, Microsoft ve Alfabenin her %1’den fazla Yukarı iken Apple 2’sinden fazlasını kazandı.

Tesla hisseleri bu yıl 380 kabaca% arttı, ama aynı zamanda yaklaşık %20 Eylül yüksek kayıt altına alıyorlar. 1.

S&P 500 dışlanarak ek olarak, şirket hisseleri, şirketin en büyük hissedarı dışında konumunu kesildikten sonra yeni bir hisse senedi arz yoluyla ve yükselterek 5 milyar dolar olduğunu açıklamasının ardından baskı altına alındı.

– CNBC Michael Bloom raporlama katkıda bulunmuştur.

Abone CNBC PRO dünyanın dört bir yanından programlama özel anlayışlar ve analiz için, ve canlı iş günü.

More on this topic

Popular stories