İşverenin payı MALİGN çünkü arasında 3; REHİNLİ hisse değeri şu anda Sc 2.77 yüz bin cr yılın en yüksek vaadinde-

Related Articles

Hisse MALİGN listelenen 1656 ana kartı şirketleri 463 ederek, olarak 461 şirketlere 2020 Temmuz sonunda karşılaştırıldı göstermektedir

Ağustos ayında, (MALİGN) Ulusal Menkul Kıymetler Borsası’nda hisse senetleri arasında sahipleri tarafından hisse vaadinde üç yılın en yüksek seviyesine ulaşmak için arttı. 31 Ağustos günü, sahipleri tarafından hisse vaadinde MALİGN, Başbakan Veritabanı programları tarafından toplanan verilerin toplam piyasa değerinin 1,86% oranında gerçekleşti. Değer açısından, REHİNLİ hisse 2.77 yüz bin crore Rs miktarı, neredeyse bir önceki aya göre 1 yüz bin crore Rs sözlerine ekledi. Yüksek miktarda sahipleri tarafından hisse vaadinde yatırımcılar tarafından bir kırmızı bayrak olarak kabul edilir. Organizatörler tarafından daha rehin senetleri fiyatları zoka halinde mülkiyet değişikliği neden olabilir.

Hisse MALİGN listelenen 1656 ana kartı şirketleri 463 ederek, 2020 Temmuz sonunda 461 şirketleri ile karşılaştırıldığında olduğunu göstermektedir. Bu MALİGN 29 olarak firmanın tüm organizatörü kendi hissesini sözü verdi Başbakan Veritabanı altını çizdi. Bu 29 arasında, Dewan Housing Finance Ltd vardır bilinen iyi olan isimlerden bazıları. Hindistan’ın Çinko, IL&FS Yatırım Yöneticileri ve Bajaj Hindusthan Şeker. Rehberleri genellikle finansal kurumların işlemleri ya da satın almalar için de kredi yükseltmek için hisse rehin.

% 50 192 firmaları davet organizatörü hisse sözü verdi

Ayrıca, işverenin kendi hissesini verdi ve işverenin sermayesinin %50’sinden fazlası vardı 192 şirketler söz verdi %90 üzerinde olan MALİGN listelenen 81 şirket var. Hindistan Zinc Ltd dışında vaadinde organizatörü payı ile diğer Şık 200 şirketin Max Finansal Hizmetler ve Anil Agarwal var Vedanta Ltd vardır. Gelecek Perakende sözü organizatörü kendi hissesini 73.47’si ise GMR Infrastructure Ltd organizatörü hisselerinin 73.61% sözü verdi. Organizatör hisselerin %90’ı birkaç ay önce sözü vardı Emami Ltd, şimdi %54’e aynı getirdi. Hindistan’ın Çinko ve Vedanta Ltd Temmuz ayı içinde herhangi bir organizatörü sözü yoktu. Hindistan’ın Çinko Vedanta Ltd. ‘ nin bir yan kuruluşudur.

Hisselerin değeri verdi

Değer açısından, 160 şirketleri organizatörü vaadinde bir parçası olarak taahhüt sermayesinin %25’inden fazlası var. Hindistan’ın Çinko sözü organizatörü hisse değeri, Sc üzerinde 62 bin crore de Ağustos sonunda durdu. Vedanta REHİNLİ hisse değeri 24.000 Rs crore yakındı. Ruchi Soya var 99.90% hisse rehin piyasa kapitalizasyonu neredeyse %97’lik olan Rs 18,404 crore için hesap. İlginç bir şekilde, (S) büyük Tata Danışmanlık hizmeti verdi işverenin paylaşmaktadır 2.9 sadece% vardır, ama bu değeri Rs 18.000 crore bulunur.

“Taze veya ek rehin oluşturulması gördüm-200 ŞIK şirketleri Adani Ports & Özel Ekonomik Bölge, Ajanta Pharma, Apollo Hastaneler İşletme, GMR Infrastructure, Hindistan Çinko, Jindal Steel & Power, JSW Enerji, JSW Steel, Mahindra & Mahindra, Max Finansal Hizmetler ve Vedanta vardı,” Başbakan Veritabanı dedi. Ağustos ayı boyunca, Geleceğin Perakende payı 327 crore Muhit Finvest Er Ltd tarafından başlatılmış değerinde sözü verdi. ve RBL Bank Ltd. Organizatörler tarafından sözü toplam hisselerinin yaklaşık %19’u JM Finansal Ürünler taraftarı, Credit Suisse ve Bajaj Finance Ltd izledi.

Ancak, şirket başarıyla Ağustos ayında verdikleri sözü kesilmiş 51 şirketler örneğinde olduğu gibi zamanla bu sözü önemlidir. Tirupati Forge ve Jyothy Laboratuarları organizatörü paylaşmak rehin silmek için sadece iki firma vardı. Organizatör hisse rehin kesilmiş Diğerleri diğerleri arasında Emami, JSW Steel Ltd, Max Finansal Hizmetler, Adani Şanzıman, Tata Power, Sun Pharma, Motherson Sumi idi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories