Yeni fragman bu hafta: Rebecca, Trüf Avcıları, Sneakerheads, ve tabii ki Dune

Related Articles

TAMAM bu yüzden yeniden sıkıcı bir yaşamdan çıktım ve binged Uzakta Netflix İşçi Bayramı ve… gerçekten onu sevmek istedim. Oyunculuk çok iyi ve güzel görünüyordu, ama senaryo sadece her fırsatta güvenilirlik gergin.

Umut verici bir başlangıç (Hilary Swank), ilk kez komutan Emma Green gerçekten Mars’a onlara rehberlik uzun mesafeli görev için olup olmadığını mürettebatın geri kalanı soru yapan uzay aracındaki bir olay ile konuştum bunu. Ve bir üst seviye oyuncular harika performansları vardır.

Sadece yazarlar standart rom-com gerginlikler ve sonsuz Eureka vardır dürtü direndi keşke! anlar (Yeryüzünde ex: insan statik elektrik şoku alır ve anlar son aksilik onun dışında uzay mürettebatına yardım için anahtar olabilir!) ve tamamen ortadan Green asi genç kızı B-Arsa ile yapabilirdik. Gösteri ilerledikçe sonuna kadar dayanmıştım ama açıkçası bu bölüm daha da ilginç bir hal aldı. Belki iki sezon, Eğer varsa, daha fazla bilim bu bilim – kurgu hikayesi-odak koyabilirsiniz. En azından öyle görünüyordu, gerçekten harika.

Dune

Ayrıca cool: mutlak glee my Verge meslektaşları Fragmanı izlemek Yeni için deneyimli Dune versiyonu. 1984 film görmedim ya da Roman okumak yani toplam ben Dune acemi. Ama görünüşe göre sandworm büyük lanet bir anlaşma olduğunu ve korku, aklın katilidir. Römork takım analizi burada. Dune tiyatro 18 Aralık 2012’de gelmesi planlanıyor.

Ve burada kontrol etmek için birkaç römork, yüzde yüz terzi olanlar da dahil olmak üzere-bu eski İngiliz edebiyatçı için yapılır:

Rebecca

“Genç bir yeni evli darmadağınık İngilizce bir kıyısında kocasının heybetli aile emlak varır ve eski evde uzun ölümünden sonra yaşadı kimin ilk onun karısı Rebecca’nın gölgesi mücadele kendini bulur.” Şu anda damarlarıma enjekte onu demek istiyorum. Rebecca Alfred Hitchcock En İyi Film, 1941 Akademi Ödülü kazanan Laurence Olivier ve Joan Fontaine oynadığı bir film haline Daphne du Maurier tarafından 1938 Gotik bir roman (burada römork kontrol). İkinci Bayan de Winter, Armie Bayan Danvers olarak (yesssss) Maxim ve Kristin Scott Thomas Hammer gibi, bu istihbarat Lily James özellikleri. Rebecca 21 Ekim Netflix (ve seçmek tiyatroları) vurur.

Trüf Avcıları

Bu belgesel, Piedmont, Italy nadir Alba trüf mantarı için arama ve karavan sahneleri güzel manzara daha, bir film gibi göstermek kimin adamları olduğunu. Çeşitli diyor tüm pastoral kırsal bölgelerinde gezerek değil, ancak; iklim değişikliği ve ormansızlaştırma bu asırlık geleneği için çok ciddi tehlikeler var. Ama film yapımcıları saygı huşu, merak ve bir anlamda konu tedavi“,” Çeşitli’s inceleme diyor. Trüf Avcıları tiyatro 25 Aralık gelmesi planlanıyor.

Sneakerheads

Bu dizi hakkında eski sneakerhead Devin, şimdi hala Sıfır, spor ayakkabı, Kutsal Kase gibi bir çift bulma takıntısı olan evde çocuğa bakan bir baba. Küçük spoiler: spor ayakkabı, sadece bir gösteri değil. Devin Allen Maldonado gibi yıldızlar ve açıkçası bunu izlemek için sabırsızlanıyorum fragman için çok komik ve çekici. Sneakerheads Netflix 25 Eylül tarihinde geldi.

More on this topic

Popular stories