Kısa animasyon Klan Çatışması büyük bir fantezi evreni doğru bir ilk adımdır

Related Articles

Gösterildiğinde mobil oyunlar, Klanlar çatışması ve Çatışma Royale masif birlikte, çifti 3 milyardan fazla kez indirilen, geliştirici göre olmuştur. Şimdi, Fince stüdyoya birlikte bir yeni onları getiriyor Çatışma kısa animasyon, 12 dakikalık bir parça aradı Kayıp & Taç. Daha büyük ve daha çekici geniş hayal dünyasında bir şeyler yapmak için daha geniş bir stratejinin güzel ve komik ama aynı zamanda bir parçası. Gösterildiğinde de hikaye ve franchise geliştirme nezaret eden Christina Lee, “hikaye anlatma gelince, oyunlarda çok ötesine genişletmek için önemli olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Bu teknik olarak ilk kısa animasyon takımı değil mi Klanlar çatışması evren. Bu ayrım gider Rama Çatışma-Bir-YouTube bir dizi üçlüsü tarafından kaleme Simpsons geri 2016 girmiştir yazarlar. Özellikle kurgusal dünya genişleyen gelince serisi büyük bir başarı olduğunu söyledi. Lee, Çatışma. Çok küçük anlatı kendileri yerine neredeyse tamamen dövüş odaklı oyunlar. Ama Rama Çatışma-Bir- karakterleri-onların zamanı mı ne gösterdi, bu dünyaya yeni bir derinlik ekliyor. Gösterildiğinde daha da büyük bir şeyler yapmak istiyorum yaptı.

“Süre Rama Çatışma-Bir- büyük bir başarı elde etti, her zaman olağanüstü kurgu olarak gördüğümüz, dünya ve karakterler üzerinde Gösterildiğinde almak söylemenin zamanı gelmişti ve bu kısa animasyon yapmak için yola çıktık yüzden,” diyor Lee karar verdi. Bu orijinal serisi parlak ve cana 2D sanat tarzı özellikli, oysa Kayıp & Taç oyunlar ve CG reklamları ve fragmanları ile tutarak daha fazla 3D görünüm var. Bir bak, ve set içinde açık Çatışma evren.

Animasyon ve tasarım stüdyosu ” psyop ile işbirliği içinde geliştirilmiştir. Stüdyo daha önce İsyan ile çalıştı bir League of Legends kısa ve içine bir Yolculuk Oregon ticari döndü bile Ghibli Stüdyosu tarzı bir anime clip — ve Lee ana hedefi diyor, kenara dünyası arasında köprü Çatışma Royale ve Klanlar çatışmasıbir karakter odaklı anlatı odaklanmak oldu. “Takımımız için itici ilkelerinden biri karakterler gerçek insanlar, sizinle ilgili, özellikle insan gibi hissediyorum.” diyor. “Bu relatability bizim için gerçekten çok önemli.”

Hikaye bu tür popüler çok oyunculu oyunlar arasında bir trend oldu. Gibi başlıklar Overwatch ve League of Legends ben gerçek oyun içinde hikaye anlatımı çok özelliği yok, ama hayali dünyalar onların eti o bol animasyonlu şort, çizgi roman ve başka içerik vardır. Lee üç kişilik bir ekip başları kadar tamamen dış hikaye bu tür üzerinde duruldu Çatışma. Ve süre Gösterildiğinde ben ötesinde bir şey ilan etmeye hazır değil Kayıp & Taç, değil zor öngören bir gelecek daha hareketli klipler, ya da şey gibi çizgi roman, daha eti Çatışma’s fantezi aleminde. Lee “hikaye anlatımı için diğer fırsatları değerlendirme aşamasındayız,” diyor.

More on this topic

Popular stories