Anne Hikaye Çizgi roman Mesafe Gerçekleri Öğrenme Yakalama

Related Articles

İki anne, karikatürist Adrienne Finansal Riskten Korunan Tarafın bir salgın sırasında öğrenme mesafe çileli anlar.

Onu Finansal riskten korunan tarafın Mizah çizgi romanGüney Kaliforniya merkezli sanatçı dürüstlük ve zeka ile tanıdık anları yakalar. Genç kızları, Kate ve Claire, Mart ayından bu yana uzaktan öğrenme yapıyor. Şimdiye kadar, güz dönemi, bahar, finansal riskten korunan tarafın HuffPost söyledi daha sorunsuz gitti.

“Bahar, herkes hazırlıksız yakalandı ve nasıl bir his olduğunu, ‘sadece bu işi halledelim.’ Öğretmen atamaları gönderme ve ellerinden geleni yaptıklarını, ancak hiçbir sınıf nette tanıştığım zamanlar set vardı.” dedi. “Kafa karıştırıcı, stresli bir dönemdi. İşler şimdi çok daha iyi. Bir dizi program ve tüm sınıfları videoconferences görüşelim.”

Her anne-baba uzaktan öğrenme sırasında kullanabileceği birkaç şey. 
Her anne-baba uzaktan öğrenme sırasında kullanabileceği bir kaç şey.

Çocuklar bizzat okula sosyal yönü kaçırmayın bu mesafe öğrenme risklerinden biri — bir finansal riskten korunan tarafın kızları bu gün hasret.

“Çocuklarım özlemle öncesi okula gidip arkadaşlarını görmek, yeni insanlarla tanışmak, okul etkinliklerine katılma şansları varken-virüs zaman, ve düşünüyorum,” dedi. “Umutsuzca tüm özlüyorlar. Şimdi okul sadece tekrar ödev, öğrenme ve.”

Artı, evde ders odaklanmış kalmak ulaşılabilecek dikkat dağıtıcı tüm verilen kolay bir görev değildir.

“Aşkın özlemle yatağına baktı ve şekerleme hakkında, ya da mutfağa atıştırmalık bir şeyler bulmak için kafa istiyor çünkü evde konsantre olmanın zor olduğunu Kate bana” finansal riskten korunan tarafın dedi. “Düşünüp duruyor dedi, ‘Eğer bir sınıfta olsaydık, bu çok daha kolay olurdu.’”

Ve öğrenciler de çok iyi bildiği gibi, ekran yorgunluğu var gerçek.

“Çocuklarımı asla dedi, ‘çok fazla screentime sahip olduğumuzda bu günleri göreceğimi sanıyordum.’ Ama biz buradayız,” finansal riskten korunan tarafın dedi.

İlk başta, finansal riskten korunan tarafın ve kızı Claire onunla birlikte mutfak masasında çalışmak için çalıştı. Ama fazla uzun sürmedi:
İlk başta, finansal riskten korunan tarafın ve kızı Claire onunla birlikte mutfak masasında çalışmak için çalıştı. Bu yanlış bir hareketti ama uzun sürmedi: “çabuk fark Etti. Temelde onunla sınıfa devam etmeye çalışıyordum.”

Salgının ilk günlerinde, Hedgers da sanal bir mücadele öğrenme yapılan bazı teknik sorunlarla karşılaştı. Anne yerleşik kişi olarak devreye girdi.

“En başta, ınternet başarısız tuttuğu için, Claire garip giriş sorunları bir sürü vardı zor bir zaman vardı, ve rasgele teknik sorunlar vardı,” finansal riskten korunan tarafın dedi. “Tüm sorunlar için teknik destek oldum ve yardımcım Google oldu.”

Anne, şu an tamamen bunalmış iseniz, sensin <i>kesinlikle</i> yalnız değilsin.” Genişlik=”720″ height=”840″ src=”https://img.huffingtonpost.com/asset/5f5bc1bf24000027131ed220.jpeg?ops=scalefit_720_noupscale”/></picture></div><figcaption class=Anne, şu an tamamen bunalmış iseniz, sensin kesinlikle yalnız değil.

Eğer finansal riskten korunan tarafın çocuklar ile sanal öğrenme sancıları içinde diğer velilere bazı tavsiyelerde olabilir eğer, onları bulmak zaman mizah o küçük anları zevk olacaktır. Bazı günler gülmek için ruh hali içinde olmayabilir, ama ne zaman, ona güven.

“Çocuklarımla grup metin başladım ve ‘Kampüs Öğrencilerin finansal riskten korunan tarafın ismini ve yapmaları gereken şeyleri, Yukarı okul kafeteryasında’ — nam-ı diğer mutfak temizlik dahil ‘uyarıları gönderirim,” dedi. “Eğer gün içine biraz salaklık ya da düşüncesizlik enjekte etmek için yönetebilirsiniz varsa, gerilimi biraz azaltabilir.”

Artı, hayatın zorlukları ile başa çıkmak için nasıl kızlarını göstermek için bu fırsatı kullanmaya çalışıyor.

“Matematik ve okuma ötesinde, çocuklarımızı değişim ve belirsizlik ile başa çıkmak için nasıl öğrenme,” finansal riskten korunan tarafın dedi. “Eğer en azından mizah için şimdi ve sonra görünmeye çalıştığını görürlerse, bu güzel bir örnek bence.”

Ve her şeyden önce, finansal riskten korunan tarafın dedi, kendimize ve başkalarına karşı konulamaz bir dönemde ekstra bir lütuf ve anlayış taşımalıyız.

“Öyle ya da böyle bunun üstesinden geleceğiz.” dedi. “Ve bir gün Torun ile röportaj yapacağız ve onları büyüleyici okul bir rapor yazmak için mükemmel bir malzeme vereceğiz. Umarım çocuklar, şahsen dolu bir sınıfa sunulan bir!”

Aşağıda finansal riskten korunan tarafın çizgi film daha. Onu izleyin İnstagram ve Facebook ya da onu ziyaret edin web sitesi çalışmalarını daha fazla kontrol etmek.

More on this topic

Popular stories