Yeni Yuva Termostat 60GHz radar ile FCC vurur, 4 Piksel ima tarzı Proje Soli hareketleri

Related Articles

Google çalışmalarında yeni bir Yuva Termostat gibi görünüyor, yeni FCC belgelerine göre. Soli Google’ın Project radar hareket kontrolleri ile donatılmış, şirketin ev ürünleri için bir ilk olacaktır ne olabilir, gibi benekli tarafından Droid Life.

Belgeleri mevcut ürün gitmek için çok küçük, ama (model G4CVZ) yeni Yuva Termostat ilginç bir yanı var: 5.0 802.11 n Wi-Fi ve Bluetooth teklif etmeyecek, 60GHz bir radar vericisi, zaten 4 Piksel Hareket algılama jest denetimleri için kullanılan benzeri ile donatılmış olacak.

Özellikle ilginç, bu Hareket algılama özellikleri aslında bir duvara monte ev termostat anlamda bir çok yapar göz önüne alındığında. Aslında yakınlarda ekranı açma güç tasarrufu yardımcı olabilir önce ve bakarken algılamaya termostat için yeteneği ve hareketleri çok uzaklardan menüler arasında termostat veya tokatlamak ayarlamak için kullanılabilir.

Google da güncelleme Nest Termostat için biraz geç oldu. En son model, ucuz Nest Termostat E, 2015 yılında 2017 ve mevcut üçüncü nesil amiral gemisi serbest bırakıldı. Google yeni bir ürün açıklayacak zaman açık olmasa da, şirket genellikle sonbaharda donanım bir yerde, önceden ilan Piksel 4 5G ve 5 Piksel yanında görünebilir anlamı yok.

More on this topic

Popular stories