LaLiga: ‘Lionel Messi en iyi” olduğunu, Ronald Koeman Arjantin ile ileri Barselona’da uzlaşma başlar

Related Articles

Messi sadece ön için Pazartesi günü-sezon eğitim döndü ve kayıp zaman için kaotik bir kaç hafta sonra telafi etmeye çalışır gibi, ekibin gün kapalı çalıştı.

Ronald Koeman Lionel Messi için Barcelona en iyisi “bu yaz ayrılmak Messi bu saldırı girişiminin başarısız olmasından bu yana ilk oyunlarını oynamaya hazır olsun onu arayıp” tarafından elini uzattı.

Cumartesi ve Messi bir dost olarak Barca yüz Gimnastic Yakındaki Koeman her yarıda iki ayrı line-up alan bulunacağını söyledi sonra özellik olabilir.

Messi sadece ön için Pazartesi günü-sezon eğitim döndü ve kayıp zaman için kaotik bir kaç hafta sonra telafi etmeye çalışır gibi, ekibin gün kapalı çalıştı.

Koeman Ağustos ayında sadece kulüpte olmak isteyen oyuncular devam etmek ümit ve bildirildiğine göre, Arjantin ile sabit bir hat aldı Messi ile bir görüşme gerçekleştirdi. ” dedi.

Ama Messi patlayıcı ile görüşmeden sonra Gol hangi kalmak zorunda ama takım için her şeyimi veriyorum onun için taahhüt edildiğini söyledi geçen hafta, Koeman Cuma günü daha uzlaşmacı bir tavır sergiledi.

Koeman “zaten Messi en iyisi olduğunu defalarca söyledim,” dedi.

“Fiziksel olarak uygun olduğunda, yıllardır gösterdiği gibi Messi çok önemli bir oyuncu ve bu sene tekrar olabileceğini umuyorum.”

Cuma günü erken saatlerde, Barcelona Başkan Yardımcısı Pau Vilanova kulübü Messi bu eleştirilere kulak verin sonra 33 yaşındaki takım yönü ile onun hayal kırıklığını dile getirdi aldıklarını söyledi.

Messi görevinden ilan etmesinden bu yana Barca gemide birisi halka açık konuştu ilk kez.

Vilanova, “Messi bizimle ve bu heyecan verici projenin katıldığı için çok mutluyuz,” Cuma günü açıkladı.

“Göz bir kurtarma başlıyoruz bu nedenle içine ve kelimeleri almak zorunda. Bu nedenle yeni, taze ve heyecan verici bir proje başlıyor.”

Motivasyon

Gimnastic Yakındaki ayın sonunda Villarreal karşı LaLiga sezon başlamadan önce Elche ve Old Port, Barselona karşı oynamak dostluk sonra.

Tüm gözler yine onun en iyi formunu yeniden birleşmesi ve Bul motivasyon var mı, Messi olacak.

Vilanova “herhangi bir meslekte, durumumuzla ilgili şüpheleri vardı ve sonra, biraz düşündükten sonra, ya da devam etmek için ayrılmaya karar verdik.” dedi.

“Bu durumda devam edecek ve motive olacak.”

Messi onun sözünden geri gitmesine izin için bir anlaşma üzerinde itham ettiği Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, özellikle eleştirdi.

Vilanova “umuyoruz ve saygı ve bir beraberlik yani kulüp işlev görebilir diliyorum,” dedi. “Açıkçası, onunla konuşan kulüpten insanlar var.”

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile Barcelona tarihi 8-2 yenilgiden sonra Bartomeu 20 ve 21 Mart günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri gündeme getirir.

Ama 7500’den fazla üyesi er ondan kurtulmak için bir dilekçe imzaladı, güven oyu tetiklemek için gerekli 16.500 imzaları var.

Vilanova, “toplantı tarih ve seçimleri belirledik.” dedi. “Kısacası, Barca iyiliği için çalışıyoruz.”

Messi tartışmalarına ve geçen sezon için kasvetli sona ermesine rağmen, Koeman takımının ruh hali iyi olduğunda ısrar ediyor.

“Çok olumlu oldu” dedi. “Oyuncular çok iyi çalışıyor, eğitim yoğunluğu çok fazla.

Tren gibi oynadığın için “daha fazla fiziksel olduk ve artık daha fazla taktik çalışmak gerekiyor ama tüm eğitimler oyuncuları teşvik, ilgi ve yoğunluk çok gösterdi ve bu çok önemli.

“Bu iki hafta yaptıkları işten çok mutluyum.”

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories