Hisse senedi piyasaları %1’in düz, Sensex ve Şık post haftalık kazançlar sonu

Related Articles

Piyasalar jeopolitik gerginlikler yüzünden dalgalı bir hafta geçirdi, Covid-19 vaka ve olumsuz küresel yardımlar artıyor.Piyasalar jeopolitik gerginlikler yüzünden dalgalı bir hafta geçirdi, Covid-19 vaka ve olumsuz küresel yardımlar artıyor.

Hisse senedi piyasaları Cuma günü düz bir not üzerinde taze tetikler ve karışık küresel ipuçları eksikliği ortasında sona erdi. Ancak, her iki Sensex ve Şık %1’in haftalık kazanç yayınlanmıştır. Cuma günü Sensex 38,854 de kapatmak için 14.23 puan ya da 0.04% tarafından yapıldı.Bu Şık ise 55 11,464 yakından 15,2 puan ya da 0.13% tarafından yapıldı.45.

Bu hafta, piyasalar açısından kazanımlar öncelikle hisseleri %12 olan Reliance Industries, katkıda bulunmuştur. Bu Şık 130.60 puan veya 1.15%yükselirken haftalık bazda, Sensex 497.37 puan veya 1.29% gelişmiş.

Piyasalar jeopolitik gerginlikler yüzünden dalgalı bir hafta geçirdi, Covid-19 vaka ve olumsuz küresel yardımlar artıyor.

Sanjeev Zarbade, Başkan Yardımcısı, özel müşteri grubu araştırma, Kotak Menkul Kıymetler, piyasalar Covid-19 aşılama çalışmaları artış Çin-Hindistan gerginliği ve keskin bir SAT olumsuz haber akışları BİZİ senetlerine temkinli kaldı ” dedi.

“Son verilere göre, e önerdiği gibi etkinliklere biraz artış gösteriyor yönlü veri, demiryolu yük, veri ve dijital bankacılık işlemleri, günlük Covid olarak bile faturaları 19 vakaları artmaya devam ediyor. Pazar kabarcık bir bölgede olmasa da (düzeltme modu piyasalarda, ABD), küresel yardımlar negatif açmak ve Fİİs satıcıları yerli MFs ile birlikte döndü başladığını, not ediyoruz. Ya değerlemeler destekleyici değil. Yani, yatırımcılar küçük bir düzeltme ya da yan yollar pazarı için hazırlanan, önde gidiyor,” dedi.gerek

-Açılış aşağı bir gap ile başlayan piyasalar, GOOGLE, FONKSİYONU ve Hindistan Unilever tarafından kaldırıldı. Finansal hisse senetleri sürükleyin sorumluydu.

Cuma günü, MALİGN vadeli işlem ve opsiyon kesimi Rs 11.21 yüz bin crore ciro tanık, Rs 15.43 yüz bin crore altı aylık ortalama karşı. Para pazarı Rs 51,408 ciro gördü.Rs 53,128 crore 71 crore, altı karşı aylık ortalama.

Yurtiçi kurumsal yatırımcılar 1.7 milyon $hisse senedi sattı ise Perşembe günü (FPİs) yabancı yatırımcıların portföy değer 110.3 milyon $hisse senedi satın aldı.

Bu Şık büyük ilerleyenler lütfen tıklayın, FONKSİYONU, Tech Mahindra, GOOGLE ve Hero MotoCorp, 2.81%tarafından, 2.8%, 1.83%, 1.68%, ve 1.64% idi. Önemli ezikler 2.2%, 1.68%, 1.58%, 1.53% ve 1.18%tarafından Zee Entertainment, Indusınd Bank, Power Corporation, BPCL ve Bharti Sürüyor, aşağı edildi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories