Suudi Arabistan reddetme onları Premier Lig çarparak Newcastle United iddiası-devralma teklifi destekledi

Related Articles

Newcastle Premier Lig CEO’su Richard Masters devralma bloke ve uygun hareket etmedi ‘olduğunu söyledi Çarşamba günü bir bildiri yayınladı.

Suudi Arabistan reddetme onları Premier Lig çarparak Newcastle United iddiası-devralma teklifi destekledi

Temsili resim. Reuters

London: Premier Lig Örgütü sorunlu bir kulüp satın destekli teklif Suudi Arabistan reddeden Newcastle iddiası çarptı var.

Newcastle Premier Lig CEO’su Richard Masters devralma bloke ve uygun şekilde hareket etmediğini “söyledi Çarşamba günü bir bildiri yayınladı.

Ama Premier Lig açık anlaşma fişini çekti olmadığını onlar yaptı Perşembe günü oldukça sert bir yanıt teslim.

“Premier Lig’de hayal kırıklığı ve PCP Sermaye Ortakları, Suudi Arabistan okuma (PIF),” bir deyim Reuben Kardeşler ve Kamu Yatırım Fonu tarafından potansiyel devralma konusunda Newcastle United Futbol Kulübü deyimi ile şaşırdı.

“Premier Lig devralma reddetti bu kulübün iddiası yanlıştır.

“Premier Lig Kurulu vardır, çeşitli vesilelerle, hangi inanmaktadır varlıklar konsorsiyum, satın alma işlemine devam ediniz kulüp üzerinde kontrole sahip olacaklar hakkında fikir verdiği ortaya çıktı. Bu görüş hukuki danışmanlık dayanmaktadır.

“Bu, potansiyel bir devralma, ilgililere tüm gerekli bilgiyi sağlayacaktır bir sonraki aşamaya devam edebilir. Daha sonra Yönetim Kurulu tarafından uygunluk değerlendirmesine tabi olacak. Alternatif olarak, Kurul tekrar tekrar Haziran ayından bu yana ileri bir yol olarak bağımsız hakemlik teklif etti.

“Ayrıca bu kararlar, herhangi bir kişi tarafından alındı; oybirliğiyle tüm Premier Lig Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kabul edildi önermek yanlıştır.”

(PIF) Suudi Ortak Yatırım Fonu, PCP Sermaye Ortakları ve milyarder kardeşler David ve Simon Reuben dahil yatırım grubu, Temmuz ayında İngiliz üst uçuş izni için bir ay bekledikten sonra teklifini geri çekti ” dedi.

Sahibi Mike Ashley tarafı satın almak için £300 milyon 391 ($) bir anlaşma Nisan ayında kabul edilmişti.

Ancak, teklif spor yayın hakları korsanlığı, Premier Lig maçları, Suudi ve devletin insan hakları Sicili dahil olmak üzere nedeniyle inceleme çekmişti.

Teklif Premier Lig PIF hükümetin bir kolu olarak kabul değildi olarak kulüp Müdürü olmaya Suudi devlet istediği zaman geri çekildi PCP Sermaye Ortaklarının Amanda Staveley söyledi.

Taraftar uzun 13 yıl onun hayal ettiği Ashley Premier Lig iki relegations dahil olan sahibi olarak büyü kulübe satmak için kampanya var.

Newcastle West Ham deplasmanda Cumartesi günü yeni bir Premier Lig sezonu başlıyor.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories