Eski Uber execs tarafından yönetilen sanal Mutfak Kurucuları arasında $20 milyon artırdı

Related Articles

Yedi ay Corona salgını içine, Uber büyük ölçüde gıda dağıtım şirketi dönüştü. Eski Uber çalışanları, bu arada restoran sektöründe dramatik değişim faydalanmak için başka bir yol buluyor.

İki eski Uber yöneticileri tarafından kurulan sanal bir Mutfak, bir başlangıç, sadece taze kaldırdı 20 milyon $sermaye, bir göre Salı günü dosyalama SEC ile. Şirket teslimat için tasarlanmış ticari mutfaklar kurmak, restoran müşterilerine Yemek Odası ya da bir mağazası Corona duvarları çağında özellikle çekici bir model … koşarak gider ve sorunsuz bir yiyecek almak için izin teknoloji sağlar. Müşterilerinin biri, Poki Zamangeçen yılın sonlarında sanal mutfak için her üç bölgede dönüştürmek olduğunu söyledi.

Şirket, 2018 yılında CEO tarafından kuruldu Ken Chong ve Matt Sawchuk. Chong daha önce Uber pazarı iş için Ürün Müdürü ve Sawchuk Uber Yiyor Grup Müdürü oldu.

Ortaklar eski patronları ile karşı karşıya. 2017 yılında iktidardan indirilmesi o kadar Uber CEO’SU olan Travis Kalanick, kurucusu ya Bulut Mutfakhangi bildirildiğine kaldırdı 400 milyon Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu geçen yıl$. Pazar araştırma şirketi göre Raporlar ve Veribulut-küresel piyasa tabanlı mutfak 2018 yılında 650 milyon $2, 6 milyar dolar 2026 ile büyüyecek.

Sanal ya da Bulut Mutfak, Mutfak restoran ortağı hala Uber Yiyor, DoorDash ve Grubhub teslimat gibi uygulamaları kullanabilir. Uber salgını ekonomiyi çok kapalı ve işverenler iş uzaktan dönüştürmek için led beri teslim iş üzerinde güveniyor. Temel araba-selamlama iş %73 düştü ise Uber Yiyor için brüt rezervasyonları 113% son çeyreğinde atladı, Uber, geçen ay söyledi.

Yuvarlak Keith Rabois, Peter Thiel Kurucuları Fonu ortağı tarafından yönetiliyordu, ve sonra bir yıl gelir 15.3 milyon $tur Andreessen Horowitz ve Base10 Partners liderliğindeki.

Sanal Mutfak hemen yorum için bir isteğe yanıt vermedi.

İZLE: Uber ve Lyft şimdilik Kaliforniya’da hizmete devam

More on this topic

Popular stories