Apple Epic Games App Store sözleşme ihlali için tazminat talep edecek

Related Articles

İddialara göre Apple iOS App Store ile olan sözleşmesini ihlal, iki şirketin devam eden yasal mücadelenin yeni bir gerginlik için Epic Games karşı tazminat talep edecek. İddiaları Salı günü girdi, sebepsiz zenginleşme ve müşterileri ile Apple’ın ilişkisi ile haksız rekabet sebebiyle karşı dava yanında oldu.

Apple kesin miktarı, dosyalama belirtilmemiş olsa da, iddianın bir parçası olarak parasal tazminat istiyor, olur.

“Söylenenlere göre, Epik son iki yıldır herhangi bir diğer uygulama geliştirici daha Apple’ın destek ve hizmet avantajı ele geçirdi,” dosyalama okur. “Ama bazen 2020 Haziran önce, her şey değişti. Onlar için bir şey ödemeden App Store meyvelerini istediğini epik karar verdi.”

Hit oyun Fortnite yetkisiz bir ödeme sistemi uygulanması üzerine App Store’dan kaldırıldı sonra Epic Games, Ağustos ayında Apple dava açtı. Apple antitröst yasasını ihlal, app store üzerinden geçen tüm yazılım için bir komisyon ayıklamak için iOS üzerinde tam kontrolü kullanarak şikayet, 13 Ağustos yayımlandı iddia ediliyor.

Dosyalama, gömülü aşağıda, Epik ilk şikayet karşı savunma bir dizi ortaya konuyor. Diğer talepler arasında, Apple daha geniş bir antitröst iddia alttan hangi üstlendi tüm eylemler, meşru iş gerekçeler vardı korur.

“Her zaman, [Apple’s] davranış makul ve… eylemlerini meşru iş çıkarlarını ilerletmek için iyi niyetle ele alınmış ve teşvik, Teşvik ve artan rekabet,” şikayet okur etkisi vardı.

Apple dosyalama ötesinde yorum yapmaktan kaçındı.

Apple kaldırıldı Fortnite iOS Ağustos ayında App Store ve geçici bir yasaklama emri üzerine yeni bir iktidar olma ihtimali pek oyun deneme tamamlanıncaya kadar döner yaptı. Aynı iktidar Epik dahili test araçları, Unreal Engine destek olanlar da dahil olmak üzere kaldırmak için ek eylem alarak Apple emretti.

Gelişmekte olan…

More on this topic

Popular stories