Amerika Açık 2020, Çeyrek finale, Tenis CANLI Skor: Amerika’nın Jennifer Brady yener Yulia set vermeden Putintseva

Related Articles

Live s Firstpost.com’son eylemi, BİZİ Aç 2020 çeyreğe ve daha canlı Skorlar finale izleyin!

Pazartesi sonuçlar: Üst erkek tohum Dominic Thiem ve Daniil Medvedev, son sekiz üzerinden Flushing Meadows at yelken gibi Serena Williams çeyrek finale Pazartesi günü ABD Açık finalinde mücadele etti.

Williams eşittir bir rekor için teklif tuttu sonra 24 Grand Slam singles Başlığı canlı, ikinci tohum Sofya Tecavüz çökmesini dışarı son 16’da Belçika Elise Mertens tarafından gönderildi.

Williams üç sert mücadele sette 15 tohum Maria Sakkari ifadesini almak için gücü her ons çağırmak zorunda kaldı.

38 yaşındaki Amerikalı 6-3 25 yaşındaki Yunan rakibi, 6-7 (6/8), New York’ta boş Arthur Ashe Stadyum içinde 6-3 çıkarmak için yaklaşık iki buçuk saat sürdü.

“Çok iyi bir yarışmacı o. Amerika Açık nağme turnuva dışına aynı rakip tarafından geçen ay terk eden Williams, çok yoğun bir maç oldu.” dedi.

Neredeyse bugün daha iyi oynadı “gibi hissettim. Biraz yorgun geçen bir zaman oldu ve ben biraz sancısı var. Artık rekabet etmek mümkün olduğunu hissettim,” Williams eklendi.

Az enerji tüketen Yarışması, Williams Sakkari var 99 107 toplam puan çentik boyunca oyuncular ayırıyordu.

Williams Sakkari 73 oranında oy süre önce hizmet dışı puan 72’sini kazandı. Sakkari da aslar Williams aştı 12 ya da 13.

Williams iki oyun aşağı karar kümesi içinde yürüdü, Sakkari iki kez son sekiz nokta kucaklamak için kırmış gibi seyirci-ücretsiz arena etrafında yankılanan feryatlar kendini şişiriyor.

“Süper tutkuluyum. Bu benim işim. Yapmak için uyanmak istediğim şey bu. Yılın 365 gün yapmaya çalışacağım şey bu,” Williams daha sonra söyledi.

Amerikalı Bulgar üç belirleyici boşaltılmasına Fransız Alize Cornet devrilmesinden sonra yarı finalde bir yer için Tsvetana Pironkova oynayacak.

‘Tamamen gerçek dışı’

Pironkova, üç yıl içinde hangi oğlunu doğurdu uzun bir aradan sonra ilk turnuva oynuyordu, Louis Armstrong Stadyumda 6-4, 6-7 (5/8), 6-3 galip geldi.

Bu yıl önce görünüm son turnuvada ikinci turda çıkıldı o zaman Aç 2017 Wimbledon şampiyonluğu oldu BİZE olan Pironkova, “kesinlikle gerçek dışı değil, gerçekten inanamıyorum,” dedi.

Mertens 1saat 14 dakika içinde eski dünya iki numarası Victoria Azarenka ile son sekiz kravat kurmak için Tecavüz, bu yılın Avustralya Açık şampiyonu, 6-3, 6-3 yendi.

Louis Armstrong Stadı’nda 2saat 30dakika içinde 5-7 Çek Belarus üstesinden 20 tohum Karolina Muchova, bu Cumhuriyeti, 6-1, 6-4.

Adamlar berabere kaldılar, ikinci sekiz yuvarlak içine üç Kanadalı yükselen yıldızı Felix Burgu yıkım-Aliassime set yarıştı Thiem-tohumlu.

-Eski 15 tohum 7-6 (7 / 4) 20 yıl, 6-1, 6-1 2saat 7dk tasfiye Thiem.

“Bugün harika bir maç oynadım, bütün Amerika yolculuktan en iyisi,” Thiem dedi.

(8/6) Avustralya breezed son dereceye giremeyen Kanadalı Vasek Pospisil 7-6 sonra yarı finalde bir nokta Finalleri, 6-3, 6-2, 2saat 17 dakika için Avustralya’nın 21 tohum Alex de Minaur oynayacak.

Üçüncü tohum Medvedev uzak 1saat 38 dakika içinde dereceye giremeyen Amerika, Fransa Tiafoe 6-4, 6-1, 6-0 patladı.

“Bu ayarlar tüm kazandım ve uzun süre sahada kalmak zorunda değildi aslında memnunum. Rus bir Grand Slam oynarken hep hoşuma gitmiştir,” dedi.

Medvedev 10 tohum İtalya’nın altıncı tohum Matteo Berrettini 4-6, 6-3, 6-3, 6-3 devrilmesinden sonra son dört bir yer için vatandaşı Andrey Rublev karşı karşıya gelecek.

Erkekler rekabet dünya iki numarası Novak Djokoviç, yanlışlıkla son 16 maç boyunca hayal kırıklığı içinde bir top smashing sonra bir yargıç vurduğu için atıldı sonra geniş Pazar günü de açık uçuruldu.

Gidişini ABD Açık, bu yıl erkekler yarışmasında ilk kez bir Grand Slam kazanan üretecek anlamına gelir.

Williams en iyi kadın Grand Slam tekler şampiyonluğu için Margaret Mahkeme kaydı eşit aramaktadır.

Hafta sonu turnuvası Zaferini de sonu Chris Evert uzak, altı başlık üzerinde, modern çağda kadınların oyunu en süslü Amerika Açık şampiyonu olarak görmek istiyorum.

AFP girişleri ile.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories