İtalya Apple, Google ve Dropbox içine rekabet soruşturma açılır

Related Articles

Sundar Pichai ve Tim Cook

Kaynak: Reuters; Elma

İtalya Rekabet Kurumu ilan Pazartesi Apple, Dropbox ve Google tarafından iddia edilen haksız ticari uygulamaları hakkında çok sayıda şikayet duyduktan sonra çalıştırın bulut depolama hizmetleri olarak görünüyor.

Rekabet ve Piyasa Otoritesi Google Drive, Apple iCloud ve DropBox içine altı toplam soruşturma başlattı söyledi.

Ajans üç şirket hizmetlerini toplamak ve ticari amaçlar için tüketici verileri kullanmak nasıl düzgün göstermek için başarısız olup olmadığını araştırıyor, bir çevrilmiş göre basın açıklaması. Ayrıca Dropbox tüketici sözleşmeleri dışında hizmet almak ya da mahkeme dışı uyuşmazlık yerleşmeleri takip edebilir açık, net ve erişilebilir talimatları sağlamak için başarısız olup olmadığını belirlemek için çalışıyor.

Sondaya teknoloji şirketleri için Avrupa Birliği tarafından büyük bir itme hemen ardından geldi şart ve koşullarını açıklamak ve tüketiciler için daha fazla koruma sağlar. Geçen yıl, Facebook onun şartlarını değiştirmeyi kabul etti ve koşulları AB yetkilileri baskısı altında.

Temmuz ayında, İtalyan yetkililer ayrı yarışma bir sonda bir parçası olarak Apple ve Amazon binalarına baskın düzenledi. Bu soruşturma, Apple ve Amazon, Apple ürünleri ve Beats kulaklık satışı konusunda rekabet karşıtı işbirliği yapan belirlemek istiyor.

Apple, Dropbox ve Google temsilcileri hemen yorum taleplerine yanıt vermedi.

CNBC YouTube abone olun.

ABD antitröst hukuku Nasıl çalıştığını ve Büyük bir Teknoloji için ne anlama geldiğini İZLEYİN:

More on this topic

Popular stories