Northeastern Üniversitesi Odada Toplamak İçin Birlikte 11 Öğrenci Reddetti

Related Articles

(AP) BOSTON — Northeastern Üniversitesi Cuma söyledi aynı otel odasında ölü bulundular sonra kampüs sosyal mesafe kuralları ihlal ettiği için güz dönemi için 11 birinci sınıf öğrencileri reddetti bunu.

Öğrenciler Boston Kampüsü terk etmek ve COVİD-19 testlerini emredildi 24 saat verildi, üniversitenin bir açıklamada. Testleri pozitif çıkan herhangi bir izole sağlıklı yaşam konut yerine gönderilen bir eve taşındılar, Corona yayılmasını kontrol altına almak olacağını söyledi.

Kuzeydoğu isimler serbest bırakıldı olmayan 11 kişinin, birinci sınıf öğrencileri için uluslararası bir deneyim parçası olduğunu söyledi. İki kişilik odalarda Westin Otel’de yer alan ve ana kampüs uzak değil 800’den fazla öğrenci arasında olduklarını söyledi.

Öğrenci İşleri Madeleine Estabrook, üniversitenin kıdemli Rektör Yardımcısı öğrencilerin “kuzeydoğu ve topluluğu, akademik ve idari personel sağlık ve çok ciddi güvenlik protokollerini ihlal alın,” dedi. “Halk sağlığı kuralları ile işbirliği ve uyum kesinlikle gereklidir.”

Üniversite öğrencileri fiziksel mesafe uygulama, Diğerleri çevresinde kalabalık ve maske önlemek için gerekli olan resmi birden çok kez geçen hafta Tebliğ edildiğini söyledi.

Personel 11 otel odasına Çarşamba gecesi sıkışan keşfetti, yetkililer söyledi. Öğrenciler harç ve ücretleri için güz dönemi için iade olmaz dediler.

More on this topic

Popular stories