4 EA UFC tam ekran oyun ad koymak için özür diledi

Related Articles

EA Reddit protesto öfkeli hayranları sonra UFC 4 oyunu onun içine tam ekran, oyun bir ad koymak için özür diledi. İlk tarafından bildirildi. EurogamerAmazon’un bir nokta da yer aldığı , ticari ara, göster Çocuklar, oldu yaklaşık 60 $oyuna eklendi ay sonra onun ilk sürümü.

Bir EA sözcüsü Reddit bir yazı yazdı takım oyunu “replay” anlarda reklam yerleşimleri açık olduğunu “reklam envanteri bu tür UFC serisinin yeni olmasa da,” genellikle belirli Ana Menü fayans ya da Sekizgen logo yerleşimi için “sınırlı olmuştur, ve bu.”

Bir yazı Reddit r/assholedesign kurulu konuyu işaret 100.000 upvotes yakın vardı.

EA reklamları devre dışı olduğunu söylüyor. “Tekrar içine reklam entegre ve bindirme deneyim hoş olmayan görüşlerinizi itibaren açıkça belli olan,” bir şirket sözcüsü söyledi. “Tecrübeli oyuncular olabilir bu oyun için herhangi bir kesinti için özür dileriz.”

Wall Street Journal Temmuz ayında bildirilen WarnerMedia çeşitli TV şovları terfi eden 3 EA UFC, test reklamları koştu. Bu Dergi oyuncular iyi deneyimi bozan bu tür reklamları gibi protesto değişiklikler, özellikle kaliteli oyunlar için bilinen bir madde dikkat çekti. EA sözcüsü, şirketin daha iyi oyuncularla bekleyen değişiklik hakkında önceden iletilmiş olması gerektiğini söyledi.

“Oyuncularımız 4 EA SPORTS UFC oyun mümkün olan en iyi deneyime sahip emin olmak istiyoruz,” sözcüsü söyledi, “Tekrar ve kaplama tecrübesi çok reklam entegrasyonu gelecekte yeniden ortaya olmayacaktır.”

More on this topic

Popular stories