Ubisoft Tom Clancy Elit Takım kaldırdı siyah yumruk görüntü kaldırmak için

Related Articles

Fransız oyun yayıncısı Ubisoft hayranları için açılış sırasını gösteren bir video sonra özür diliyor Tom Clancy Elit Takım eleştirmenler duyarsız “olduğunu söyledi ve Siyah Hayatlarını oyunda hayali bir terör örgütü için hareketin Önemi bağlamak için ortaya çıkan kabarık siyah bir yumruk, resimleri gösterdi.

Oyunun açılış sekansı anlatıcı açıklıyor UMBRA, anarşist bir grup “daha fazla kaos oluşturmak ve hükümetleri zayıflatmak huzursuzluğu tırmandırıyor” yararlanarak “olduğunu gösterir.” Siyah yumruk görüntü UMBRA ile ilişkili olmuştur.

Video yükledi sonra görüntüleri, yumruk da dahil olmak üzere, terör örgütü olarak Kara Hayatını Konu hareketi döküm nasıl ortaya çıktığını, birçok hayranları eleştirdi. Massive Entertainment, Ubisoft ait bir stüdyoda üst düzey bir programcı olan bir Twitter kullanıcısı, Tweet göndermedi bu video iğrenç ve çok saygısızca “olduğunu.”

Ubisoft özür dedi o görüntüleri Tom Clancy Elit Takım var açılış ve takdim edildi ne de dahil edilmesinin duyarsız ve zararlı “idi. Görüntüleri Android için iOS en kısa sürede 1 Eylül ve “bir sonraki oyun bir sonraki güncelleme içinde kaldırılacağını yayıncı söz verdi.”

Haziran ayından bu yana, Ubisoft, iddiaya göre, bir on yıl daha fazla yayılmış olan toksik bir iş kültürü için inceleme altında olmuştur. Şirketin olumlu ve kapsayıcı bir çalışma ortamı yaratmak için yeteneklerini dayalı, neden takım için çok sayıda üst düzey personel gidiş ve bağlama ikramiye dahil çeşitli değişiklikler yaptığını Temmuz ayında Ubisoft CEO’SU açıkladı.”

More on this topic

Popular stories