Online Satranç Olimpiyatı: Hindistan-Rusya internet kesintisi ortak kazananlar ilan adıma kaza mar son

Related Articles

Eski Dünya Şampiyonu Viswanathan Anand, Hindistan’ın üst sıralarda yer alan oyuncu, Gujarati Bir Tahta işgal Vidit kaptan olarak ilk turda beklemiş.

Hindistan ve Rusya internet kopması ve sunucu arızası sonra Olimpiyat 2020 Online Satranç ortaklaşa kazanan Hindistan için son lider geçici olarak Rusya’ya ikinci turu Pazar günü daha sonra tüm maç 1.5-4.5 kaybetme gölgelendi olarak ilan edildi.

İnternet arızası nedeniyle hayati saniye kaybetti kurulu 3 Koneru Humpy ayrıca bazı internet sorunları ile karşı karşıya iken gemide beş ve altı hem Nihal Sarin ve Divya Deshmukh oyunlar Hindistan bırak puan gördüm kopukluk gördüm.

Humpy maçı tamamladı ama avantajlı konumunu kaybetti ve sonunda bir puan düşmüş.

Bir saat içinde her iki takım için altın madalya ödülünü karar için NİYETLİ Gözden Geçirme Komitesi, sorunun araştırılması sonra Hint takım resmi internet sorunu karşı temyiz ve. Bu Hindistan’ın kızlık adı iken Rusya, 2002 yılından bu yana ilk kez Satranç Olimpiyatı kazandı. Online Olimpiyatı yapıldı ilk kez oldu.

İkinci tur tamamlandı oyunları, P Harikrishna için gelmiş Viswanathan Anand, bir tahta aldı ve Kaptan Gujrathi Vidit Daniil Dubov ile drew ise Ian Nepomniachtchi ile ganimeti paylaştı. Koneru Humpy, hızlı dünya şampiyonu Alexandra Goryachkina tarafından dövüldü ve D Harika Alexandra Kosteniuk ile çekti.

İnternet sorunları önceki turda da tartışmalara yol açtı. Çeyreğinde Hindistan ve Ermenistan arasındaki final maçı Sarin karşı bir Haik Martirosyan hareket, sistem tarafından kayıtlı değildi sonra ikinci tur bir grev hazırlama Ermenileri gördü.

“Çeyrek 1 Maç Haik Martirosyan kopukluk-aşağıdaki Hindistan’a karşı son Ermenistan Temyiz Kurulu tarafından reddedildi resmi bir dilekçe verdi.

Ermenistan 2 Maç temerrüde. Sonuç olarak, Hindistan ile yarı finale,” dünya satranç Federasyonu FIDE Tweet attı.

Ermenistan’ın en üst GM Levon Aronian da Tweet attı kafayı bulmuş, tartışmalara bir kaz alarak.

“Her zaman bazı Diğerleri #1984 daha az kesilir gibi sanırım,” Aronian bir yazı Twitter hesabında yazdı.

İlk turda önceki, hem de Hindistan ve Rusya eşit beraberlikle sona erdi tüm oyunlar sonra kalmıştı.

İlk tur genel sonuç 3-3 kilitlenme sona erdi. Hafif favori olarak Hindistan’da başladı, Pazar günkü çatışmada 2419 Hint takım Ortalama puanı üstün 2519 12 oyuncuların Ortalama puanı ile olan Rusya,.

Ancak, son açılış turunda sonra gitmek için bir şey ise, maçın eşit-uyumlu bir yarışma gibi görünüyor.

Rusya 1. Yönetim Kurulu ve dünya No 4 Ian Nepomniachtchi sonuç hoşnutsuzluğunu dile getirdi.

Kaptan Vidit kurulu bir işgal ve Nepomniachtchi karşı karşıya olduğu dünya 15 ve eski Dünya Şampiyonu Viswanathan Anand, Hindistan’ın üst sıralarda yer alan oyuncu, ilk tur için oturdu.

Vidit dışarı-hazır Nepomniachtchi ve orta oyunu, açık bir avantajı vardı, ama Rus bir beraberlik içine oyun zorlamak için kalesini ele geçirecek gibi duruyor.

Kadınlar arasında Humpy de Kateryna Lagno karşı piyon avantajı onu kaçırdı ve sonunda bir beraberlik ile yetinmek zorunda kaldı.

Sonuçlar:

1 Maç: Hindistan 3-3 Rusya

0.5 0.5 (W) Gujrathi Vidit-Ian Nepomniachtchi

0.5 (B) P Harikrishna-0.5 Vladislav Artemiev

0.5 0.5 (W) Koneru Humpy-Kateryna Lagno

0.5 (B) Harika Dronavalli-0.5 Alexandra Kosteniuk

0,5 (W) R Praggnanandhaa – 0.5 Alexey Sarana

0.5 (B) Divya Deshmukh-0.5 Polina Shuvalova

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories