Kullanıcılarının haber abonelikleri bağlama Facebook pilot program şifre yorgunluk azaltmak olabilir

Related Articles

Biraz rahatsız edici bir sorun var: Facebook üzerine bir haber Pasajı okurken ve tam makaleyi okumak için, eğer haber yayını abone olsanız bile, ödeme duvarı ile vurdun ve giriş el ile tıklama ile size. Facebook artık sık sık haber siteleri için giriş ve nasıl azaltmak, abonelikleri kendi Facebook hesaplarını bağlamak için haber abonelere ödeme izin yardımcı olacak bir özelliği test olduğunu söylüyor.

Amaç, göre Facebook“Facebook üzerinde daha iyi bir haber tüketimi bir deneyim sağlamak için,” ve yayıncılar “aboneler ile ilişkileri derinleştirmek için izin.” İşte nasıl çalışır: Facebook Yayınevi ortaklarından birinden bir abone tanımlar ve abone Facebook hesabı abonelik hesaplarına bağlantı için davet edilir. Abone bir yayımcı tarafından Facebook üzerinde madde bir bağlantı tıklama bir dahaki sefere, kullanıcı giriş yapmak zorunda kalmayacak ve yayıncının ödeme duvarı vurmayacak.

Facebook nişan ve içerik dağıtım için umut vaat diyor ki yayıncılar küçük bir grup ile bu özelliği test edilmiştir. Haziran ayı boyunca, Facebook abonelik hesaplarına bağlı olan test grubundaki aboneleri 111’lik makaleler tıkladım, şirket dedi. Ve bir kez abone hesaplarına bağlantılar, Facebook, belirli bir yayımcıdan bu abone daha fazla içerik gösterecektir diyor.

Bu Atlanta Journal-Constitution, Sporve Winnipeg Free Press özelliği test edilmiş ve“sürtünmesiz” bir kullanıcı deneyimi tarif eden Facebook bu blog yazısı için ifadeleri sağlamış, ama bir başarı aramak için biraz erken gibi görünüyor. Dijital Hıristiyan Panson, Başkan Yardımcısı Winnipeg Free Press çok sık giriş yapmak için sahip oldukları en yaygın okuyucu şikayetlerinden biri, bu blog yazısı söyledi. “İnsanların hesap ve şifre yorgunluk var,” dedi, Bu müşterilerimiz ile daha uzun ve daha sık nişan kurmamıza yardım bekliyoruz diye de ekliyor.”

Facebook BİZE kitlelere Haziran ayında Haber sekmesini başlattı katılan yayıncılar ödeme planları ile. Bir iş ortağı olarak nitelemek için, yayıncılar bütünlük standartlarını geçmek için yeterince büyük kitleler için gerekli Facebook. Dama üçüncü taraf olması yanı sıra, sansasyonel içerik clickbait ve telif hakkı ihlalleri için mesaj izlemek için bağımlı edeceğini söyledi. Geçen hafta diğer ülkelere Haber sekmesini genişletmek için planlama değildi, ama zaman çizgisinde belli belirsiz bir şeydi, bir yıl altı ay içinde “olacağını söyleyerek” yazıyordu.

Eğer haber yayıncıları haberler Sicili ve hiç iyi değil yayıncılar davranır nasıl Facebook ile henüz başka bir anlaşma içine girerek, baba şaşırmam. Son yıllarda bazı haberler hiç de iç açıcı girişimler, Anlık Makaleler de dahil olmak üzere tanıttı ve Haber kaynağı algoritması yaygın uzakta özellikle yerel haberler reklam geliri zimmetine geçirdiği sorumlu tutuluyor. Erken ve orta-2010’lu yıllarda, yayıncılar, video üretime Facebook video trafik yakalamaya kaynakları dökülür gibi, ortaya çıktı şirket vardı şişirilmiş rakamlar. De daha sonra Facebook-aile sayfaları ile arkadaş içeriği teşvik lehine yayımlanan içerik türlerine öncelik ve

Facebook daha fazla yayıncı ortakları ekleyerek olacak, bu son blog yazısı diyor ve aktif aboneleri doğrudan yayıncı web sitelerinde hesap bağlama işlemini başlatmak için izin verecek bir yaklaşım üzerinde çalışıyor. “

More on this topic

Popular stories