Elon Musk canlı domuz beyin-Bilgisayar Teknik Neuralink gösterir

Related Articles

Neuralink bir implant ile bir domuz.

Canlı demo Screengrab

Elon Musk beyin-makine arayüzü şirketi, Neuralink, Cuma günü teknolojisi ile canlı bir demo yürütülen, teller olmadan bir bozuk para büyüklüğünde bir aygıt gösteriyor.

Tesla ve SpaceX CEO’SU işbirliği yapmaya ilgi düzeyleri farklı olan üç domuz, beraberinde getirdi. Sonunda, seyirci Gertrude adında Misk olan domuzlardan birine karşı gerçek zamanlı sinir sinyalleri gösterilmiştir. Misk göre, Gertrude iki ay kadar implant olmuştur.

2016 yılında başlatılan ve öncelikle Misk tarafından finanse edilen start-up, Bir gün insan ve yapay zeka arasındaki simbiyoz etkinleştirilmesi ile birlikte beyin yaralanmaları ve travma, tedavi amacı ile insan saçından 10 kat daha ince olan küçük esnek ‘iş parçacığı’ tasarımı olduğunu söyledi. Tasarımı yaklaşık %87 başarı oranı ile robotlar ile en az 19 farklı hayvanlar üzerinde test edilmiş, girişim sunum geçen yıla göre olmuştur.

Misk Cuma günü kafana bir Fitbit gibi “olarak nitelendirdi.”

Misk bir saatten az sürüyor gibi Neuralink bir aygıt eklemek için ameliyat nitelendirdi.

Neuralink demo

Bu eylem teknik bir şirketin ilk gösteriler oldu.

“Gerçek zamanlı olarak, 28 Ağustos’ ta ateş nöronlar göstereceğiz. Matrix’te,” matrix Misk Tweet attı Temmuz sonunda. 2019 Temmuz ayında geri, dedi insan bir hastada 2020 sonuna kadar bir implant olması umduğunu.

Yol boyunca, Misk teknoloji potansiyeli hakkında son derece iddialı iddialarda bulunmuştur.

İnsan kafatası, küçük bir bölümü yerine bir çip yükleme, örneğin, uzuv geri, insan hareketi geliştirmek, görme ve işitme ile ilgili sorunları gidermek ve Parkinson gibi hastalıklar ile yardımcı olabilir, şirket iddia ediyor. Cuma sunumda, Misk şu anda odaklanmış, Hafıza kaybı, körlük ve felç de dahil olmak üzere Neuralink farklı bir dizi koşul sıraladı.

Bir Bağlantı alma işlemi genel anestezi bir robot, yaklaşık bir saat içinde tüm ameliyat “olacağını umuyor ve gerektirecektir” dedi. Neuralink cihazı olan insanlar ve bu elektrotlar beyin-ve iyi yapılırsa, hiç kan kalmayacak eklenir sonra küçük bir yara izi ile sol misk söyledi. Büyük bir bozuk para büyüklüğünde olarak nitelendirdi.

Misk Neuralink cihaz olacak dedi

Neuralink demo

Adından da anlaşılacağı gibi, nöron faaliyetleri rolleri Neuralink teknolojisi için çok önemlidir. Grubun (AI)yapay zeka ile insan simbiyoz alma uzun vadeli hedefi tüm beyine elektrotlar bağlanıyor ve topluca nöron sinyalleri okuyarak başlar. Sinyaller çok büyük miktarlarda veri toplama sonunda beynin vücudun geri kalanı ile iletişim kurmak için, sonuçta çoğaltma ve yön belirli bir miktar yol onları nasıl kullandığını Neuralink yazılım öğretirdi.

Şirket Haberleri Stat için yol boyunca mücadele kendi payına deneyimli, ayrıntılı eski çalışanı var koştu zaman çizelgeleri ve yavaş bilimsel ilerleme.

Neuralink ve herhangi bir rakip üstesinden gelinmesi gereken önemli sorunlar var, bu alanda uzmanlara göre olacaktır.

İnvaziv Teknoloji, her türlü güvenlik kaygıları, herhangi bir implantın Olası enfeksiyonları da dahil olmak üzere Tıbbi Araştırma için Feinstein Enstitüleri ileri mühendislik Chad Düğmesi, bir başkan yardımcısı, telefonla CNBC söyledi. “Önemsiz,” diye telefonla söyledi.

Misk grubunun odağı, en azından Başlangıçta, bu teknoloji en çok ihtiyaç duyduğu, ağır engelli insanlar da dahil olmak üzere insanlar üzerinde olacak düğmesi umuyor. İnsanlarla koşulları gibi ALS, ilerleyici bir sinir sistemi hastalığı olan etkiler sinir hücreleri beyin ve omurilik gibi teknoloji taşımak için yeni yollar açıp Konuşamıyor. Bu tür bir teknoloji muhtemelen yakıcı bir izleyici kitlesine tarafından on yılı aşkın bir süredir kullanılan olmayacağını da söyledi.

“Bu teknolojiye erişmek için gerçek tıbbi bir ihtiyaç var olan ile çalışmak etik ve güvenlik sorunları olacak, ve uzun bir süre için, büyük olasılıkla,” dedi.

More on this topic

Popular stories