1 2020 formülü: Valtteri Bottas Belçika GP de Lewis Hamilton saldırmak için başlık umutlarını canlı tutmak istemiş.

Related Articles

Hamilton Mercedes takım arkadaşı Bottas önde kusursuz Sicili bir tur ile kariyerinin altıncı Belçika kutup ve 93 kutbu iddia bitirdi.

Spa-Francorchamps, Belçika: Valtteri Bottas Lewis Hamilton’un arkasında ikinci Cumartesi günü eleme de hayal kırıklığını silkti ve başlık meydan bırakmamak için Pazar günü Belçika Grand Prix’sinde Mercedes takım arkadaşı saldırmak için söz verdi.

“İkincilik gibi iyi bir çalışma ile Bir Açmak için başlamak için iyi bir yer olduğunu biliyorum olarak çok rahatsız değilim,” dedi.

Kesinlikle bunun için gitmek için gidiyorum bu yüzden bitti kadar “eğer benim başlık umutlarını devam etmek istiyorsam saldırı ihtiyacım var ve hiçbir şey bitmiş değil.

“Bunu yapmak için fırsat olacağını biliyorum.”

S3 ikinci uçan çalıştırmak onun iyi biri olduğunu hissettim olduğunu Finn eklendi, ama altı kez şampiyon Hamilton yarım saniye daha hızlı nasıl olabileceğini merak ederek onu terk etmişti. Hamilton kusursuz Sicili bir tur ile kariyerinin altıncı Belçika kutup ve 93 kutbu iddia etti.

“Geri Dönüş kilidi biraz vardı, ama ikinci çalışma güzel genel olarak iyi olduğunu ve iyi hissettim bu yüzden Lewis’e uçurum nerede olduğunu bilmiyorum…”

Bottas Hollandalı Q3 son bölümünde güçlü bir performans göstermek ile üçüncü kalifiye sonra yarışın başında Red Bull pilotu Max Verstappen güçlü bir mücadeleyle savuşturmak zorunda kalacak.

“Bizim için olumlu bir hafta sonu oldu,” dedi. “Buraya geldik ve gerçekten zor olacak, ama yarım Lewis kapalı bir ikinci olmamıza rağmen güzel bir tur olduğunu düşünüyorum Valtteri için P3 ve çok yakın olacağını düşündüm.

“Enerji biraz dışına çıktım ama bunu yapmak için en iyi yol olan tüm tur yuvarlak… Genel olarak memnunum dağıtıldı.

“Eğer kucak zamanda Lewis bakarsanız, bu yarışta onlarla mücadele edebileceğimizi düşünmüyorum — ama hava devreye girer umarım. Yağmur yağarsa, daha eğlenceli hale getirecek.”

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories