En iyi akış cihazı Şimdi satın almak için

Related Articles

TV için akış yetenekli bir oyuncu almayı hiç olmadığı kadar 2020’de daha kolay ve ucuz. Harcamak için en az 50 $istekli olduğun sürece, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ gibi uygulamalardan 4K çözünürlük ve HDR renk teslim olacak bir şey satın alabilirsiniz. Büyük tüm hizmetleri kapsayan evrensel arama ile, akarsu oyuncular kolay sonunda kanepeye uzun bir günün ardından bunu yaptığınızda izleyecek bir şey bulmak için yapmak.

Eğer evde oldukça yeni bir 4K TV var ise, bir set üstü kutusu veya akarsu sopa gerek görmeyebilirsiniz; muhtemelen zaten önceden yüklenmiş ve hazır gerekli uygulamaların pek çoğunda var. Kimsenin fazladan bir gadget satın almak için zorlama ile memnun iseniz. Ama uygulama seçimi TV markaları arasında farklılık göstermektedir, bu yüzden isterseniz her şey güneşin altında, akış bir oyuncu bu boşlukları doldurmak için harika bir yoldur. Başka bir avantajı hızı: TV’nizde kullanmak için halsiz uygulamalar bulursanız, hızlı Roku veya Yangın bir TV hayal kırıklığı hafifletmeye yardımcı olabilir. Bazen şirketler eski TV için bir uygulama geliştirme sona erecek, ama güncellemeleri uzun geleceğe eşdeğer akış kutusu için devam edecektir emin olabilirsin.

Yıl Galası ve Roku Streaming Stick Artı bir resim.

Bu Roku Streaming Stick Plus ve Premiere rakipsiz bir fiyat için gereken özelliklere ve uygulamalara sahip.
Fotoğraf Chris Welch / tarafından Verge

1. Roku Streaming Stick Plus / Yıl Galası

Çoğu insan için en iyi streaming medya oynatıcı

Roku, pek çok farklı eğlence hizmetlerinde evrensel arama getirisi çok basit bir arayüz ile hiç akıllıca bir cihaz istiyorum ve insanlar için en iyi akış oyuncu. Roku’nun keep-it-basit ana ekran, ama gösterişli değil, tamamen özelleştirilebilir ve en doğru hızlı erişim için üst kısmında kullandığınız akışı uygulamaları koymak sağlar.

Birlikte uzun menzilli kablosuz alıcı sayesinde, Streaming Stick Artı eğer TV ve yönlendirici çok uzakta varsa yararlı olan roku’nun kadro, büyük çoğunluğu daha iyi Wi-Fi performansı var. Galaya sadece sesli arama olmadan Roku temel uzaktan içerir ise de bir ses uzaktan ile birlikte geliyor. (Eğer daha uzak ve Premiere kutusu istiyorsanız, Walmart, sadece Premiere Plus satıyor.) Eğer televizyonunuzu duvara monte edilirse, Akış Stick Plus’ daha akıllı tasarım daha iyi bir seçenek olacak.

Ama aksi halde, Sopa Artı ve Premiere temelde aynıdır: her iki HDR resim 4K verirler, kullanımı çabuk ve hızlı olan, ve seçim için uygulamalar sonsuz bir katalog gibi hissediyor ne. Temel uygulama simgesi ızgara ile büyük bir yeniden girmekten ürktü uzakta olsa, Roku da desteklenen yazılım: ad onun üzerine geliştirmek Roku Kanal ücretsiz TV şovları ve filmler sunar, ve şimdi aile dostu içerik yüzey çocuklar için ayrılmış bir bölüm var tutar. Roku’nun ana ekran da herhangi bir abonelik olmadan izlenebilen çok sayıda uygulama içeriği vurgular “özellikli ücretsiz” bir bölüm vardır.

Roku cihazlar Dolby Vision desteği olmaması, ama genel HDR desteği hala yardım filmlerin pop ekran kapalı canlı renkler ve parlak patlamalar almak anlamına gelir. Orada çok mevcut müşterileri Roku olduğundan yeni yayın hizmetleri başlatma veya mevcut olanlar için yeni özellikler getiren ve şirketler genellikle platform ön planda. Sonra küçük dokunuşlar var, (- stream sonuçları özel TV ses için roku’nun akıllı telefon uygulaması kullanarak dinlemek için yeteneği-daha yüksek ve serbest sıralamaya göre) para tasarrufu ön planda tutan evrensel bir arama gibi. Bunlar, sezgisel yazılım deneyimi ile birlikte, önerilen listemizin şirketin araçları tutmak.

Şirket her iki taraf da tatmin WarnerMedia ile anlaşma sağlayamadı ancak, Roku platformu HBO Max şu anda eksik olan hiçbir şeye değmez. (Hala HBO izle, minnetle edebilirsiniz.) Hem Roku ve Amazon giderek bu ufak tefek şeylerin içine içerik sahipleri ile elde edilmiştir.


Apple TV, 4K, en iyi streaming player kullanıcı deneyimi, Siri uzak bir masaya.

Daha fazla rekabet daha pahalı ama Apple TV, 4K birinci sınıf bir kullanıcı deneyimi sunuyor.
Fotoğraf Chris Welch / tarafından Verge

Üst deneyimi isteyenler için iyi bir akış medya oynatıcı insanlar

Anahtar kutuları — 4K, HDR, Dolby Vision, HDR10 kapalı Apple TV, 4K denetler ve Dolby Atmos ses ve üçüncü parti uygulamalar seçimi herhangi bir açık delik yok. Kullanıcı deneyimi Yıl var daha modern hissediyorum ve daha az sezgisel. Ve Apple ekosistemi içinde olanlar için, AirPlay ve Apple geçmişte satın aldığınız filmler için ücretsiz 4K yükseltme gibi faydaları vardır. Ayrıca, ana ekranda hiç çirkin reklamlar. Şimdi de Apple, Atari salonu mevcuttur, iPhone veya iPad üzerinde oynadığınız oyunları ile kaldığınız yerden pick up sağlar. Eski iki yıldan fazla olmasına rağmen, Apple TV, 4K günlük kullanım için hızlı bir gün Yıldırım kalır.

Ancak, ömrü bu kadar içine, Apple TV, 4K fiyatı yutmak için zor olabilir. Roku Ateş veya bir TV den, ama eğlence açısından sadece önemli ölçüde daha fazla maliyeti, Apple’ın flama, 100 $prim haklı çıkarmak için çok fazla bir şey yok. Eğer bir gizlilik fikirli kişi iseniz, Apple rakiplerinin bazılarına göre akış alışkanlıkları izleme konusunda daha az invaziv olduğunu bilerek değer. Ne izlediğini ve ürünleri ile etkileşim nasıl Roku ve Amazon, özellikle, hem yaygın olarak izleyebilirsiniz.

Bir sonraki büyük tvOS güncelleme bu sonbaharda geliyor, nihayet Apple TV, 4K 4K çözünürlükte YouTube’da izlemek mümkün olacak. Daha önce, YouTube 1080p maxed vardı, ama Apple sonunda yumuşadı ve bu yıl Google’ın tercih VP9 Kodek destekleyen başlayacak. Cihaz için önemli bir dezavantajı vardı ne çözülmekte olduğunu görmek güzel.

Ama hala bazı Apple TV sahipleri için bir sıkıntı kaynağı kalır ve bir yeniden ihtiyacı olan Siri uzak kaldın.


Eğer akıllı bir hoparlör, TV standı üzerinde resim yoksa Amazon Yangın TV Küp, akarsu en iyi oyuncu.

Yangın TV Küpü bir cihaza akış bir oyuncu ve Alexa hoparlör birleştirir.
Fotoğraf Chris Welch / tarafından Verge

En iyi streaming medya oynatıcı zaten yoksa akıllı bir Hoparlör Var

(Şimdi Dolby Vision ile) 2019 Amazon Yangın TV Küp bir kısım Alexa akıllı hoparlör, bir kısmı akış oyuncunun uygun melez bir cihaz. Eller-serbest sesli komutları yeteneğine sahip değil favori gösteriyor içine uzaktan tespit olmadan atlamak sağlar. Ayrıca bu aynı ses kontrolleri ile TV, burç, ve bazı kablo kutuları bile kontrol etmek mümkün değil.


Roku 4K Amazon'un Fire TV Stick, en ucuz alternatif, bir TV'NİN HDMI bağlantı noktasına bağlı bir resimde.

Eğer Roku bir hayranı değilseniz, 4K Amazon Yangın TV Stick ucuz akarsu bir oyuncu için bir sonraki en iyi seçenektir.
Fotoğraf Chris Welch / tarafından Verge

Roku için en ucuz alternatif

Eğer Alexa bir hoparlör olarak iki katına streaming player gerekmeyen, 4K Yangın TV Stick Roku oyuncular için sağlam bir alternatiftir. Beklediğiniz gibi, Amazon Başbakan abonelik ile ücretsiz gelen içerik üzerinde büyük bir vurgu yapıyor. Ama uygulama seçimi Roku ve Apple ile başabaş — yine HBO Max eksi anda nispeten düşük bir fiyat için — ve 4K destekler Dolby Yangın TV Vizyon ve Dolby Atmos ses daha fazla veya daha az.


Oyuncular için Nvidia Shield TV, en iyi akış, bir tablo üzerinde resmedilmiştir.

Nvidia’nın Shield TV ev sineması meraklıları ile popüler olan güçlü Android TV Akış bir kutu.
Fotoğraf Chris Welch / tarafından Verge

En streaming media player oyuncular

GeForce sayesinde Artık en yeni oyunları stream istediğiniz veya öykünücüsünü ve Rom bir ton yük olsun, Nvidia Shield TV kapalı. İlginç tüp ile cihaz bazlı şeklinde bir tasarıma sahip olan bu Android TV de film ve gösterileri daha keskin ve daha ayrıntılı görünmesini sağlayan etkileyici 4K görüntü yükseltme özelliği sayesinde ev sineması meraklıları için iyi bir seçim olduğunu. (Daha fazla bellek ve USB bağlantısı olan) hem de Kalkan TV ve daha pahalı Shield TV Pro hızlı ve bir zevk eğer sunulan her özelliği kullanmak niyetinde bile kullanmak için parlıyor.

More on this topic

Popular stories