Barbie temalı güzellik ürünleri, fotoğrafları satın almak için nerede

Related Articles

  • PÜR Kozmetik ve Tereyağı Londra Barbie temalı makyaj koleksiyonu için ekip, İçeriden gönderilen basın açıklamasına göre, vardır.
  • Hattı en çok hangi pembe bebek imza gölgede paketlenir 13 ürün bulunmaktadır.
  • Güzellik ürünleri 1 Eylül PÜR Kozmetik web sitesi başlatmak ve daha sonra Ulta Güzellik, Macy’s ve Kohl’un de.
  • 16 $ve $48 arasında toplama aralığında öğeler için fiyatlar.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

PÜR Kozmetik ve Tereyağı London makyaj koleksiyonu için ekip vardır, ve bir Barbie hayranı rüyasıdır.

1 Eylül’de, kardeş şirketler, ruj, oje, göz farı başlatacak ve klasik bebek ve pembe imzası gölge onu daha fazla ilham, İçeriden gönderilen basın açıklamasına göre. Sınırlı sayıda ürün ilk PÜR Kozmetik web sitesinde, ve daha sonra üzerinden Ulta Beauty ayın sonunda satışa sunulacak. Ekim ayında, koleksiyon Macy ve Kohl’un vuracaktır, aynı basın açıklamasına göre.

Her hangi aralığı hattında 13 öğe, fiyatı $16 $ile 48 arasında.

Barbie Koleksiyonu

Koleksiyon ruj, göz farı, oje, ve daha fazlasını içerir.


PÜR Kozmetik



En ucuz öğesi sahte kirpik ve yapıştırıcı iki set ile birlikte gelen 16 dolarlık Bebek Kirpik ayarlanır. Sonraki en uygun 18 $her biri için perakende olan Barbie temalı rujlar ve dudak parlatıcıları var.

Üç yarı kullanılabilir-mat tonları, basın açıklamasına göre, her ruj bir düğmeye basarak açılan parlak, kırmızı-pembe tüp içinde paketlenmiş. Yenilikçi ve klasik pembe lakaplı bir Öncü adlı CEO’SU olarak adlandırılan klasik kırmızı bir gölge, pembe, leylak rengi var.

BARBİE ruj

Üç tonlarında yarı mat olduğu söyleniyor.


PÜR Kozmetik



Dudak parlatıcılar, iki tonlarında satılan, onların dudak şeklindeki uygulamaları sayesinde öne çıkıyor. Patron Parlak adlı Kız denilen Parlak renkli ve sıcak bir pembe pembe soluk.

barbie dudak parlatıcısı

Bu dudak parlatıcısı aplikatörü dudak şeklindedir.


PÜR Kozmetik



Koleksiyonda ayrıca, gözenek temizleyici, nemlendirici ve serum içeren 26 $Emin Işıltı Vurgulayıcı, 29 $Cilt Temelleri ayarlayın, ve $32 Sonsuza kadar Parlaklık Yüz ve Vücut Pudrası kirpik astar ile birlikte $20 Büyülü Gözler Maskara Seti içerir.

Paletleri hayranları için Barbie temalı bir satır altı renkli yüz tozlar olan $32 Malibu Allık paleti sunuyor. Ayrıca, 34 dolar Sonsuz Olanaklar II göz farı paleti, 15 mat ve ışıltı tonları ile dolu.

barbie tozlar

Hem paletleri çok sayıda tozlar bulunur.


PÜR Kozmetik



Bu koleksiyonun diğer araçlar, basın açıklamasına göre, cildin gün boyunca “parlak” bir görünüm için dedi 5 $48 parçalık fırça seti, kılları da baskılı Barbie yüz ile 28 $Kabuki Fırça, ve $32 Yanan Sis Atomizör, bir sprey vardır.

Ve Tereyağı Londra işbirliğinin bir parçası olduğundan, CEO denilen kırmızı bir gölge, 24K ve Barbie imzası pembe renk adlı Simge adlı som altından yapılmış, üst kat: seçim için üç $18 ojelere vardır.

7 PUR x TEREYAĞI

Seçim için üç Barbie esinlenen parlatır vardır.


PÜR Kozmetik



Barbie temalı makyaj koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi için, ziyaret PÜR Kozmetik web sitesi.

More on this topic

Popular stories