Amazon Tüm Gıdalar ötesinde Taze market zinciri ile genişletiyor

Related Articles

Amazon’un ilk Taze bakkal bu hafta kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Amazon

Amazon Whole Foods alışveriş daha müşterilerinin farklı bir dizi mahkeme için tasarlanmış marketler, yeni zincirinin ilk yer açıyor.

İlk Amazon Taze bakkal, Los Angeles’ Woodland Hills bölgesinde yer alan, bu hafta yerel halktan davet müşterilere kapılarını açacak, şirket Perşembe günü duyurdu. Deposu daha geniş kamu önümüzdeki hafta içinde açılacaktır. Amazon diğer üç Taze store, Irvine ve Northridge tüm online sipariş için kullanılıyor, California, yanı sıra Chicago banliyö Naperville, dahil etmiştir. Şirket halka açık olacak zaman söylemek reddetti.

Amazon Fresh store başlatmak ile ABD bakkal sektörü için yeni bir segment açardık hedefleyen, Kroger ve albertsons, ile satışa gibi zincirleri ile daha doğrudan bir rekabet içine e-ticaret devi getiriyor. Tüm Gıdalar daha düşük fiyat noktalarında tüketicilere ürün çeşitliliği sunarken yeni format mağaza ve online alışveriş bir karışımı içerir. Whole Foods, Amazon tarafından için 13.7 milyar $2017 yılında edinilen, organik mal odaklanmak için bilinen ve yapay maddeler ile ürünleri satmak değil.

Whole Foods büyüklüğünde olan 35 bin metrekarelik mağaza, Nabisco kurabiye, Coca-Cola İçecek ve kellogg’s mısır gevreği gibi ürünler Tüm Gıdalar’ ucuz özel etiketli marka, 365 gibi süpermarket zımba ile dolu olacak. Mağaza rafları da Amazon’un kendi markaları, Mutlu Göbek atıştırmalıklar, Taze El yazısı şarap ve yeni bir satır markalı gıda ürünleri de dahil olmak üzere yer alacak.

Amazon Taze mağazaların Jeff Helbling, Başkan Yardımcısı “bu biçimlerin birbirlerini tamamlayan ve farklı ihtiyaçlarına hizmet olarak düşünüyoruz” dedi. “Whole Foods doğal, organik ve temiz yiyecekler uzun süredir öncü ve lideridir. Amazon’un Taze seçimi oldukça farklıdır. Başka bir işletim gelecek onları görüyoruz ve müşteriler arasında seçim sunmak için heyecanlıyız.”

Amazon da Taze saklamak için bazı benzersiz yüksek teknoloji dokunduğu yer vermiş. Woodland Hills Alışveriş konum hattı beklemeden kontrol sağlayan Amazon’un başlattığı Dash Arabaları, için test alanı olacak. Ancak, mağaza kamera ve Amazon’un Sadece cashierless kendi kolaylık Git ve bakkallarda Git kullanılan teknoloji, Çıkıp güç sensörleri geniş ağ özelliği yok.

Ayrıca Echo alışveriş Mağazasında yardım bulma öğeleri yemek için ne öneriler için veya Amazon Alexa ses Asistanı sorabileceği bir akıllı ekranlar Haritayı aktive ses ile donatılmış Taze deposu genelinde bulunan büfeler vardır.

Büfeler ses ile donatılmış deposu-Echo alışveriş yardım bulma öğeler için Amazon Alexa ses Asistanı sorabileceği bir akıllı ekranlar Haritayı aktive boyunca yer almaktadır.

Amazon

Dükkanlar hala yüzyüze alışveriş yapmayı tercih eden ve bu online sipariş eden tüketicilerin ihtiyaçlarını dengelemek için tasarlanmıştır. Müşteriler amazon.com pick up nerede özel bir bölüm var ya bakkal siparişleri online yerleştirilen veya ücretsiz paketler dönerler.

Taze mağaza müşterilerine online yerleştirilen Amazon.com ya da bakkal emir almak veya ücretsiz paketler iade nerede özel bir bölüm vardır.

Amazon

Amazon store online alışveriş deneyimi yer vermiş olsa da, hala geleneksel alışveriş deneyimi belirtileri, alışveriş taze pizza veya sandviç sipariş, Deniz Ürünleri bir sayaç olarak burada hazır gıda bölümü gibidir.

Amazon Corona salgını zaten tuğla-harç perakendeciler mücadele çöküşü hızlandı bir anda fiziksel mağaza ayak izi genişletiyor. Pek çok perakendeci son aylarda azalan Yaya Trafiği, online alışveriş için azalan tüketici harcamaları ve bir kayma tarafından topallayarak, sürekli mağaza kapatma riski bazı kuruyorlar.

Salgın Taze marketler için Amazon’un kendi planları değişmiş bile. Bu haftaya kadar, Amazon’un Taze saklar tüm karanlık mağazaları, online teslimat için onların ihtiyaçlarını karşılamak için halka kapalı olan” yerleri “olarak kullanılmıştır. Son çeyrekte, Amazon online market satışları yılın aynı dönemine kıyasla ikinci çeyreğinde üç kat arttı ve 160 veya daha fazla bakkal teslimat kapasitesi arttı. ” dedi.

“İlk planımız değildi, ama zaman içinde belirli bir noktada online görüyorduk yüksek müşteri talebini karşılamaya yapılacak en iyi şey olduğunu düşündük,” Helbling dedi.

Amazon da salgını ışığında deposunda faaliyetlerini ayarlamıştır. Mağaza ve %50 kapasite store sınırı, diğer güvenlik protokolleri arasında olsa müşteriler ve çalışanlar maske giymek gerekir.

Düzeltme: Bu makale Naperville Chicago bir banliyösü olduğunu yansıtacak şekilde güncellendi.

More on this topic

Popular stories