Western & Southern Açık: Naomi Osaka tersine yarı finale çekilmeye karar

Related Articles

Belçika Elise protesto Wisconsin siyah adam Jacob Blake polis ateş Mertens ile son dört çatışma çıkmış olduğunu Osaka Çarşamba günü yaptığı açıklamada.

Japon Naomi Osaka Perşembe günü WTA Western & Southern Açık yarı finale çekilme kararını tersine, şimdi Cuma günü için yeniden düzenlenmiş olan maçı oynayacak söylüyor.

Belçika Elise protesto Wisconsin siyah adam Jacob Blake polis ateş Mertens ile son dört çatışma çıkmış olduğunu iki kez Grand Slam şampiyonu, Çarşamba günü yaptığı açıklamada.

Ancak, WTA ve ATP şefleri turnuvada Blake’in çekim kızgınlık, aşağıdaki oyun askıya açıklamasının ardından, Osaka şimdi fikrini değiştirdiğini söyledi.

“Bildiğiniz gibi, turnuvanın dün ırksal adaletsizlik destek çıkardım ve polis şiddeti devam etti,” Osaka ilk olarak İngiltere tarafından bildirilen bir açıklamada The Guardian ve New York Times.

“(Ben) rakibim maçı kabul etmeye hazır ve hazırlıklıydım.

“Ancak, duyurum ve WTA ve USTA ile uzun uzun görüştükten sonra, kendi isteği üzerine Cuma günü oynamayı kabul ettim.

“Cuma hareketi için daha fazla dikkat getiriyor aklımda kadar tüm maçları ertelemek teklif ettiler.

“Destekleri için WTA turnuva teşekkür etmek istiyorum.”

Çarşamba günü ifadesinde, Osaka tenis oynamak için hazır değildi Blake çekim sonrasında söylemişti.

“Ben bir sporcuyum önce, siyah bir kadınım. Ve acil bakıma ihtiyacı var, daha doğrusu tenis oynamak beni izlerken daha o elini çok daha önemli konular var ama ben hissediyorum siyah bir kadın olarak,” Osaka ” dedi.

“Eğer bir konuşma çoğunluk beyaz bir spor olarak çalıştırabilecek miyim bir adım doğru yönde, ancak düşünün ben oynarken benimde başıma ciddi bir şey beklemiyorum.”

Milwaukee Bucks çekimler NBA play-off maçında kendi boykot, Lig postseason armatürleri Çarşamba programını durdurmaya zorlamak sonra hareket onu camed.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve cep özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories